Bastion ajándéknak, Symmetra pedig jégtáncosnak öltözik a Winter Wonderland eseménykor!

Bastion ajándéknak, Symmetra pedig jégtáncosnak öltözik a Winter Wonderland eseménykor!

A Blizzard kreatívabbnál kreatívabb hőskinézetekkel szeretné elkápráztatni a rajongókat. 

Két nap van már csak hátra az idei Winter Wonderland esemény kezdetéig, és a Blizzard jó szokásához híven el is kezdte bemutatni, milyen új hőskinézetekre számíthatunk majd. Első körben Zarya kapott snowboarder gúnyát, utána pedig Lúcio cyber róka skinjével rukkolt elő a stúdió, ezt követte a tündér Mercy, végül pedig a sportos Biathlon Widowmaker. Ha esetleg lemaradtatok volna a hőskinézetekről, az alábbi cikkünkből kiindulva tudjátok azokat megnézni. 

Widowmaker sem ússza meg új skin nélkül az idei Winter Wonderland eseményt!

A hőskinézet Legendary-nak számít és 3000 kreditbe kerül majd.

Tegnap éjjel meg is érkezett a következő új hőskinézet a Gift Wrap Bastion személyében, ami karácsonyi ajándékká csomagolja az életre kelt Omnicot. A kidolgozás alapján a skin epic-nek minősül majd, tehát 750 kreditet kell ráköltenünk, ha szeretnénk beszerezni. 

Overwatch on Twitter

Keep your eyes on this prize. Unwrap GIFT WRAP BASTION (Epic). Winter Wonderland begins Dec 11. https://t.co/hYppzgffnw

Nemrég pedig felfedték a Winter Wonderland következő új skinjét is, amit Symmetra kap majd és a Figure Skater nevet viseli. A hőskinézet Legendary-nak minősül, tehát 3000 kreditet kell majd elköltenünk rá. Részleteket az alábbi bejegyzésben láthattok. 

Overwatch on Twitter

Put your enemies on ice. Rise up the rinks as FIGURE SKATER SYMMETRA (Legendary)! Overwatch Winter Wonderland begins Dec 11. https://t.co/fI3QQusPi9

Nektek hogy tetszenek ezek a skinek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!