Megakadályozható a BFV-ben a V1-es rakéta becsapódása

Megakadályozható a BFV-ben a V1-es rakéta becsapódása

Egy ügyes manőverrel és egy önfeláldozó egyénnek köszönhetően még a levegőben megsemmisíthetjük a rakétát, –így mentve meg a csapattársainkat.

A V1-es (briteknél JB-2 Rocket) suhanó –vagy inkább berregő– hangja minden földön futkározó katonában félelmet ébreszt, becsapódását legtöbbször csak kevesen élik túl. A rakéta 41500 pontba kerül és a squad leader hívhatja segítségül, hogy megfordítsa a csata állását vagy letakarítsa az éppen rohamozó ellenséget a térképről.

Ennek a fegyvernek a rövidített sztorija, hogy a németek a második világháborúban kifejlesztették a Fieseler Fi 103-as típusjelzéssel ellátott és lüktető sugárhatjóművel felszerelt pilóta nélküli repülőeszközt. Elsődleges célja London és környékének lerombolása volt, irányba állított indítósáncról lőtték ki, a levegőben pedig a szerkezet egy pörgettyűs iránytűvel stabilizált robotpilótával módosította a repülési paramétereit.

A rakéta földet érését nem csak a valóságban, de a Battlefield V-ben is meg lehet akadályozni. Redditre pakolták fel azt a videót, melyben egy bátor és önfeláldozó pilóta a gépének megfelelő koordinálásával szimplán magára robbantja a V1-et:

How to block V1 Rocket! from r/BattlefieldV

Ha nem játssza le alapból, kattints a címére

Elképzelhető az is, hogy a levegőben lőjük le, de azt talán még nehezebb kivitelezni, –bár vannak Deadshot képességű játékosok. Ettől függetlenül jó tudni, hogy az egyik legerősebb fegyvernek is van ellenszere.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!