HD2L újratöltve: LAN döntővel zárul hétvégén az ötödik szezon!

HD2L újratöltve: LAN döntővel zárul hétvégén az ötödik szezon!

Mikor már úgy tűnt nem lesz folytatása a sorozatnak a 4. évad után, kiderült van még kedv és kitartás a magyar közösségben.

A még nyáron útjára indult Hungarian Dota 2 League ötödik szezonja hosszú utat járt be mire kialakult a finálé menetrendje. A LAN döntő december 15-én, szombaton az Infinity Esport Bárban kerül megrendezésre 14 órától.

Az első divízióban a Raging SharpShooters tulajdonképpen elég hamar kivívta a döntőbe jutást; az utolsó fordulóig –egy döntetlent kivéve– mindegyik meccsét megnyerte, aztán az utolsó fordulóban a MalcutReborn ellen, mintha a pályán sem lettem volna, bár ez a párharc már nem számított. Mögöttük az Aesthetic crew villantotta ki a foga fehérjét: nekik ugyan nehezebben indult be a szezon, az első győzelem után két döntetlen is becsúszott, de belehúztak és odaértek a második helyre.

A tabella

A másodosztályban már valamivel szorosabb volt a végjáték, hiszen három együttesnek is volt esélye a fináléra. A Space Cakes és az ogx star achievers mellett a 5horses+n00ne küzdött a végsőkig.

A három nagy egymás elleni eredményei:

Space Cakes 2-0 5horses+n00ne
5horses+n00ne 1-1 ogx star achievers
ogx star achievers 0-2 Space Cakes

Az alapszakaszban nem is dőlt el a második hely, egy tie break meccs keretein belül viszont az ogx star achievers legyőzte az 5horses+n00ne-t és jegyet váltott a LAN-ra.

A tabella:

Szombaton tehát 4 együttesre fókuszál majd a reflektorfény, és a menetrend az alábbiak szerint alakul:

14:00-tól Divízió II: Space Cakes vs ogx star achievers
17:00-tól Divízió I: Raging sharpshooters vs Aesthetic crew

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!