Végre gyorsabban lehet alt tabolni majd a játékból!

Végre gyorsabban lehet alt tabolni majd a játékból!

A legújabb patch elvileg megoldja végre az Alt+Tab problémát.

A téli pályáról, illetve játékmódról egyelőre még nincs újdonság, viszont érkezett egy új frissítés tegnap este. Számos problémával foglakozott a fejlesztő gárda, nézzük őket szépen sorban.

Hangok

Nem csak javítások, de egy újítás is jött, ez pedig nem más, mint a HRTF (Head Related Transfer Function) támogatása. Ennek célja, hogy jobban elhelyezze a hangokat a pozíciónktól függően, vagyis jobban be tudjuk lőni, hogy mi merre történik a pályán körülöttünk. Fontos megjegyezni, hogy ez egy teljesen új funkció, ergo nem teljesen stabil, akár be is fagyhat tőle a játék, de van arra lehetőségünk, hogy kikapcsoljuk az opciókban.

Ezen kívül optimalizálták az M4A1, az R700, a Vector és az MK12 lövéseinek hangját, így nem lesz annyira éles és sértő a hanghatásuk a fülünkre nézve. Ezen kívül a járművek leállása és a motorműködés hangja is realisztikusabb lett.

Teljesítmény

Talán itt érkezett az egyik nagyon fontos újítás, amit igazából már az előző frissítésre ígértek. A fejlesztők dolgoztak az Alt+Tab sebességén, ergo gyorsabban tudunk képernyőt váltani, ha valami másra szeretnénk ránézni és a visszaváltás nem fog olyan sokáig tartani, mint eddig.

Bugjavítások

Kijavítottak egy hibát, aminek köszönhetően a Dual-Core processzorokat használó játékosok gyakran kifagytak a játék indulását követően, illetve a lobbyból való kicrashelésen is javítottak. Megszüntették azt a hatást, hogy ha egy csapattársunkat knockolták vagy szedték ki, az is bekapcsolta az Adrenaline Rush hatást. A helyére rakták az MPX iron sight-ját, mert nem volt tökéletes helyen eddig.

A fegyverek és a pulley model glitecheket is kikalapálták, amik főleg akkor jelentkeztek, ha egy SMG-vel, vagy pisztollyal próbáltunk zipline-olni. Ezentúl rendesen fog megjelenni a referral code téglalapja, mely eddig sokszor eltűnt, ha az arcunk kinézetén változtatunk. Nem fog mostantól megjelenni hibásan az újság és a statok is, ha solo módban kiszedtek minket. Kijavítottak egy hibát, ahol a Referral Rewards-nál nem mutatta az időt. Nem fog többet havazni az élelmiszerboltokban, illetve az idegesítő villódzáson is javítottak a messzebb lévő modelleknél. A cirkuszi sátraknál kijavítottak egy hibát, aminek hála a tárgyak néha olyan pirosak lettek, mint maguk a szőnyegek. És végül, a facsonkok nem fognak rossz helyen megjelenni, ha állítunk a részletesség szintjén.

Még mindig akadnak gondok azért a játékkal, de jó látni, hogy ezeket folyamatosan javítják.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

   

Kövess Minket!