December 22-én leszáll az éj, jön az új játékmód: From Dusk till Dawn!

December 22-én leszáll az éj, jön az új játékmód: From Dusk till Dawn!

Több videóval hype-olták fel az új játékmódot, amire már csak pár napot kell várni. Érkezik az éjszaka Dione-ba!

A Ring of Elysium egy üde színfoltként jelent meg a battle royale játékok világában. Az alapvető szabályok nagyjából ugyanazok: ledobnak X embert, ebben az esetben 60-at egy pályára, ahol fegyvereket kell gyűjtögetni, majd túlélni. Az end game már kicsit más, illetve a körök viselkedése is, mivel a végén egy helikopterbe kell felmászni, ahol négy hely van, a fagyás pedig zónánként történik, nem konkrétan körökben.

Emiatt a játék vége eltér, –őleg squadban–, mert elég csak egy embernek felmásznia ahhoz, hogy mi is győztesek legyünk, illetve az irdatlan hideg, meg az Andrenaline Rush is változtat mindenen. Most a Tencent gondolt egyet és a következő játékmódjával még nagyobbat szeretne csavarni az egészen. A játékmód története szerint ez azoknak szól, akik lemaradtak a helikopterről. Nekik itt kell éjszakázniuk és az új mód célja, ahogy a cím is mutatja az lesz, hogy túléljük a dolgokat reggelig.

Ahogy a fejlesztő elmondta, nagyon hideg lesz éjszaka, –és amellett, hogy egy más színben feltűnő pályát kapunk–, a hidegnek is sokkal nagyobb szerepe lesz. Ezúttal nem a csökkenő zónaszámok fogják meghatározni a játék menetét, amit máshol már megszokhattunk. Helyette az egész meccs alatt innovatívan lesznek olyan időpontok, amikor minden zóna hőmérséklete fagypont alá csökken és figyelnünk kell a testhőmérsékletünkre. A videóból már sejteni lehet, hogy a tábortüzek fontos szerepet fognak játszani, amikből többet is láttunk: itt tudunk majd jó eséllyel felmelegedni. 

A győztesek száma is változik, itt nem kell négy konkrét helyért küzdeni, hanem mindenki győztes lesz, aki túléli az éjszakát. Ez érdekesen érintheti majd a játékmenetet, mivel így a gyilkolásra késztetés megváltozik, valószínűleg a tábortüzekért megy majd a harc. Tisztában vannak azzal, hogy ez egy elég nagy újítás és rizikót is tartalmaz, azaz lehet, hogy nem lesz sikeres, de csakis így lehet előrehaladni és új lehetőségeket felfedezni. Nekünk újdonság lesz, nekik pedig egy új kihívás programozási szempontból, hogy a hőmérsékletrendszer jól működjön, a tábortüzek működése is kérdés, illetve a hajnal érkezése is jól nézzen ki. Ezek bevezetése magában hordozza a kockázatot, hogy bizonyos dolgok nem fognak elsőre tökéletesen működni, –ők azonban bizakodóak és ezek ellenére szeretnének belevágni. Az időpontokat alább látjátok, PST szerinti 4:00-ás kezdés nálunk délután 1 órát jelent.

Ez szerintem dicsérendő; kockázat nélkül nincs fejlődés, és kíváncsian várom, hogy mit sikerül kihozni ebből az egészből!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

   

Kövess Minket!