Elérkezett a sötétség ideje, íme a legújabb patch note

Elérkezett a sötétség ideje, íme a legújabb patch note

Hamarosan elérhetővé válik RoE-ban a From Dusk Till Dawn játékmód, ami egészen új oldalról közelíti meg a battle royale témáját.

A Tencent mindent megtesz annak érdekében, hogy régi-új battle royale játéka, a Ring of Elysium sikeres karriert fusson be. A RoE több szempontból is zseniális, a fejlesztők pedig ezt most megfejelik egy csöppet sem szokványos játékmóddal, amiről még ők maguk is azt mondták, hogy tesztjellegű; ha nem jön be, akkor újragondolják, vagy elengedik.

Pontosan ez a fajta kísérletezés lehet az, ami nagyon jót tehet a játéknak, úgyhogy reméljük, hogy sok ilyet láthatunk még a fejlesztőktől. Nézzük is a legújabb patch note-ot!

Új játékmód: From Dusk Till Dawn

  • A fejlesztők úgy határoztak, hogy bizonyos időközönként lesz elérhető a mód, így biztosítva a hatékony tesztfolyamatot. Ezek az időpontok a mi időzónánk (CET) szerint: 13:00-15:00, 21:00-23:00, 05:00-07:00.
  • A frissítés egy nagyjából kétórás szerver leállás után fog megérkezni, ez nálunk az éjjel 1 és 3 óra közötti időszakot jelenti, a mód azonban a fentieknek megfelelően csak 05:00-tól válik elérhetővé, tehát leghamarabb holnap hajnalban játszhatunk vele.
  • A Tencent előre jelezte, hogy felmerülhetnek bugok a játékmódban, a játékosok megértését és visszajelzését kérték, amit a roe@tencent.com email címen tehetünk meg.

A mód szabályai

  • A játékmódban éjszaka lesz, Ymir pedig tombolni fog, ami nagy hideggel jár, a játékosoknak pedig arra kell törekedniük, hogy melegen tartsák magukat reggelig. Ez nagyjából 20 perc játékidőt jelent.
  • A túlélés érdekében a játékosoknak más játékosokkal kell összecsapniuk, hogy erőforrásokhoz jussanak. Ez alatt fegyvereket, üzemanyagot, ételt és még sok mást kell érteni.
  • Amikor a vihar lecsap, a játékosoknak egy tábortűz körül kell tartózkodniuk, hogy ne fagyjanak meg. A tüzet üzemanyaggal lehet táplálni, az étel pedig hp visszatöltésre szolgál majd.
  • Minden erőforrás megjelenik majd a térképen, bizonyos időközönként pedig a többi játékos pozíciója is.
  • Fontos: A fogyasztható tárgyak beállításai itt az alapértelmezett verzióra állnak vissza, a Settings menüben újra be kell állítania a preferált formát azoknak, akik egyedi beállítással rendelkeznek.

Kapcsolódó event

  • December 24. és december 31. között ünnepi eseményt tartanak a fejlesztők, a "Christmas Carnival Weeket", ami napi szintű jutalmakat jelent számunkra. Mindennap, amikor belépünk, három kártya közül választhatunk egyet, ez azonnali jutalmakat jelent. Azok a játékosok, akik nyolc alkalomból hétszer részt vesznek a játékban, megkapják Lynn új karácsonyi kinézetét. Hikage új karácsonyi kinézete a lehetséges rewardok listáján van, Gavin ünnepi gúnyája viszont a RoE újévi eventjéhez fog kapcsolódni, amit csak később fognak bejelenteni.

Battle Buddy küldetés

  • A "Refer-A-Friend" rendszer kiegészül egy aprósággal, a meghívó és a meghívott barát/barátok küldetéseket kapnak, hogy játszanak Duo, illetve Squad meccseket, –ezekért cserébe pedig XP bónusz és egy különleges event exkluzív ikon üti a markukat.

Hangok

  • Fejlesztettek a Groza, a Famas, a G28 és a Desert Eagle lövéseffektjén
  • Kicsit lejjebb vették a járművek motorhangját a sofőr szemszögéből

Járművek

  • A járműveken mostantól fel- és lekapcsolható lámpa található, az alapbeállítások szerint ez a H gombbal működtethető

Heti küldetés

  • A hetedik hét utolsó küldetését megváltoztatták, mostantól az is elég, ha csak egyedül jutunk fel a helikopterre Duo és Squad meccsekben.

Végezetül pedig közel 20 kisebb-nagyobb bugot javítottak, ezzel is jelezve, hogy odafigyelnek a játék állapotára.

Még egyszer tehát: a frissítés fénypontja, a From Dusk Till Dawn mód leghamarabb csak holnap hajnali 5 órakor lesz elérhető, a szerverek pedig éjjel 1 és 3 óra között fixen állni fognak. Aki erre az éjszakára tervezett RoE maratont, az inkább tegye át máskorra. Jó játékot és sok győzelmet kívánunk!

Update: 16:45

A fejlesztők hivatalosan is elnézést kértek a más időzónában lakó játékosoktól, amiért a játékmód érkezésére december 22-t kommunikáltak, holott az európai és amerikai játékosok csak 23-án tudnak majd játszani vele. Ez egy hatalmas piros pont a Tencentnek, ugyanis más fejlesztők sokszor nem is foglalkoznak az időzónákkal. Megígérték, hogy a jövőben sokkal jobban oda fognak figyelni az ilyen esetek elkerülésére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

   

Kövess Minket!