ROE: Itt az első kép az új pályáról

ROE: Itt az első kép az új pályáról

A Tencent Battle Royale játéka új pályával érkezik a második szezonra!

Alig néhány héttel a megjelenés után máris új pályával teasel minket a Tencent 100%-ban saját Battle Royale játéka, a Ring of Elysium. A modern, havas pályával induló ROE ezúttal visszatér a "Battle Royale ősökhöz" és egy hagyományos, erdős-hegyes térképet spoilerezett el saját Twitterén az éjszaka folyamán.

Első ránézésre azért van pár érdekesség: egyrészt, a jobb felső sarokban ott egy vulkán kráter. Hogy ennek lesz-e bármi szerepe azt még egyelőre nem tudni, de kíváncsian várjuk, hogy az alkotók hogyan vonják be a természet erejét. A másik, hogy nagyon-nagyon sok hidat és kis szigetet fedezhetünk majd fel, bár az egy kijárattal rendelkező helyek nem biztos, hogy a játékosok kedvencei lesznek. Lesz egy bitang nagy kikötő is, és úgy tűnik, hogy egy hajón/hajóban is lehet majd harcolni. De ha már a hajóknál tartunk: a Tencent elmondta, hogy új szállítóeszközök is érkeznek a második szezon kezdetével az új pályára! Nem lennénk meglepve, ha valami gördeszka/mountain bike stílusú járgánnyal is csapathatnánk majd a hegyek között.

Az első szezon az eredeti, január 3-as dátum helyett szűk két héttel később, január 15-én ér majd véget; az új pálya érkezésére tehát a hónap közepe körül számíthatunk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!