Két héttel megtolták a RoE első szezonjának végét - íme a legújabb patch

Két héttel megtolták a RoE első szezonjának végét - íme a legújabb patch

A napi jutalmak pedig az új évben is folytatódnak!

Elérkeztünk a 2018-as év végéhez, ami a Ring of Elysium játékosoknak más szempontból is érdekes. Az új év kezdetén felül január 3-án ért volna véget az első Adventurer szezon, ami azt jelenti, hogy eddig lett volna lehetőségünk kimaxolni az Adventurer Pass-t. A legújabb frissítéssel azonban a fejlesztők a szezon végét közel két héttel megtoldották, így több időnk marad kihozni a legjobbat a bérletünkből. Persze nem ez az egyetlen újdonság, nézzük is a részleteket!

Első Adventurer szezon

  • 2019. Január 3. helyett 2019. január 15-én ér majd véget a szezon. További küldetésheteket nem kapunk ezzel a módosítással, ám a meglévő 8 hét teljesítési határideje meghosszabbodik január 15-re. A ranglisták szintén január 15-én nullázódnak majd le
  • A fejlesztők azt ígérték, hogy a második szezonban is fognak kiadni az első szezon karaktereihez újabb style-okat

From Dusk Till Dawn változások

  • A csapat HUD mostantól azt is mutatja, hogy a csapattagok mennyi fát cipelnek
  • Hozzáadtak a játékhoz egy szöveges értesítőt, amikor ételt fogyasztunk el és megkapjuk a Food buffot

Újévi ünneplés

  • A karácsonyi és két ünnep közötti időszakhoz hasonlóan, január 2. és január 9. között is lehetőségünk nyílik majd napi jutalmak begyűjtésére, –csupán be kell jelentkeznünk, és kiválasztanunk a három kártya közül egyet. Ha a 8 alkalomból hétszer megtesszük ezt, akkor megkapjuk Gavin újévi ruházatát.

"Dione Serial Murder Case Files" esemény

  • Január 2. 10:00-tól január 16. 9:59-ig lehetőségünk nyílik belépni a dione-i rendőrkapitányság adatbázisába, és feltörni Peter sheriff titkosított fájljait, hogy különleges jutalmakat szerezzünk. Íme az event lépésről lépésre:
    • Az esemény 7 szakaszból fog állni
    • Minden szakasz teljesítésére 2 nap áll rendelkezésre
    • A rendőrkapitányság területén fájlok lesznek szétszórva, amiket meg kell találnunk

Első lépés: Be kell jelentkeznünk a dione-i rendőrség nyilvántartásába a Ring of Elysiumon belül használt felhasználónevünkkel. Nem a Steam nevünkkel, hanem a ROE nevünkkel.

Második lépés: Ki kell választanunk az aktuális fájlt, ami által tippeket kapunk az aktiváló kód hollétére.

Harmadik lépés: Keressük meg a fájlt.

Negyedik lépés: Az interakció használatával megjelenik a kód, ezt másoljuk ki, és az event oldalon illesszük be a dekódolás alatt álló fájlba.

A jutalmak az event teljesítéséért

  • 3 szakasz teljesítéséért 50 EP üti a markunkat az event végén
  • 5 szakasz teljesítéséért egy event exkluzív nyomozó ikont kapunk
  • 7 szakasz teljesítéséért egy különleges, második szezonbeli jutalom vár ránk, aminek kiléte egyelőre ismeretlen, a második szezon érkeztével kapjuk majd meg

Végezetül pedig néhány kisebb vizuális bugot javítottak. Jó látni, hogy a Tencent mer kísérletezni, –kíváncsian várjuk, hogyan fog elsülni ez a sheriff event.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

   

Kövess Minket!