464 új Overwatch League csapatskin érkezett a PTR szerverre

464 új Overwatch League csapatskin érkezett a PTR szerverre

A nyolc új alakulat végre valahára megkapta a hazai és idegenbeli hőskinézetét is.

Az Overwatch League második szezonjának kezdetéig már csak kevesebb mint két hónap van hátra és a Blizzard nemrég kihirdette, milyen formátumban kell majd megküzdeniük egymással az immár 20 csapatnak. A menetrend több ponton is változott a korábbiakhoz képest és az alapszakasz több mint 6 hónapig fog tartani, ráadásul a Dallas Fuel, az Atlanta Reign, továbbá a Los Angeles Valiant is fog már a hazai arénájukban mérkőzéseket rendezni. 

Overwatch League on Twitter

Lots of #OWL2019 news was revealed this week. Keep up with everything with today's OWL60! Also, an exciting visitor is coming to Blizzard HQ today ! https://t.co/mjyC2HyVyr

A versenysorozat közeledtét az is jelzi, hogy a tegnap esti PTR frissítésben bekerültek a játékba az új csapatok mezeinek számító Overwatch League hőskinézetek, ráadásul a stúdió közzé tette az idegenbeli skineket is. Emlékeztetőül, ezek a skinek 100 OWL tokenbe, –azaz nagyjából 5 dollárba/euróba– kerülnek majd és előreláthatólag pár héten belül megérkeznek majd az éles szerverkre is. Az alábbiakban minden alakulathoz kiemeltünk nektek egy hőskinézetet, a cikk végén pedig meg tudjátok tekinteni mind a 464 skint is a képgalériánkban, csak kattintsatok a Hangzhou Spark Mercy-re.

Atlanta Reign

Chengdu Hunters

Guangzhou Charge

Hangzhou Spark

Paris Eternal

Toronto Defiant

Vancouver Titans

Washington Justice

A rövid ízelítő után ha szeretnétek megtekinteni mind a 464 hőskinézetet, akkor kattintsatok az alábbi ragyogó Mercy-re és pörgessétek végig a galériánkat. Jó nézelődést!Szerintetek egyébként melyik új csapat szín összeállítása lett a legjobb? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!