Mégsem tér vissza a Frostivus ebben az évben?

Mégsem tér vissza a Frostivus ebben az évben?

Egy korábbi tweet szerint már meg kellett volna kapnunk a téli eseményt, –de egyelőre sehol semmi...

Emlékeztek még a Frostivus karácsonyi frissítésre? 2012-ben mutatta be a Valve, majd aztán 2013-ban is elhozták nekünk ezt a különlegességet, egy hosszú szünet után viszont csak 2017-ben adták ki újra. Egyelőre pedig nem tisztázott, hogy idén érkezik-e.

  • Frostivus 2012: Bemutatták a Greevilingeket, és egy különleges játékmódot, ahol az épületek sebezhetetlenek voltak és a pályán portyázó bizonyos számú Greevilleket kellett leölni minél hamarabb, mint az ellenfelünk.
  • Frostivus 2013: A Wraith-Night játékmódban maximálisan öten állhattunk össze és a creepek hullámait kellett megsemmisíteni, és közben meg kellett védenünk a Wraith King oltárát.
  • Frostivus 2017: Pontokért teljesíthettünk különböző kihívásokat, úgy mint minél több embert öljünk meg Pudge hookjával, vagy minél több fát pusztítsunk el Timbersawként stb. Ebből a mini játékból 30 db volt.

Október közepén pedig feltűnt egy hivatalos poszt, melyben a Workshop művészek figyelmét hívták fel arra, hogy december közepén érkezik az idei Frostivus, és az elkészült tárgyakat vagy skineket még a határidő előtt adják le.

December 18-a van és egyelőre se híre se hamva a beígért –vagy legalábbis megszellőztetett– eseménynek. A Valve time mindig megkavarja a dolgokat, viszont vészesen közeleg a karácsony, ráadásul még erre az évre mondták az új hős, Mars megjelenését is. A héten tehát extrán érdemes figyelni a fejleményeket, ugyanis nem lennék meglepve, ha a napokban befutna egy ünnepi frissítés.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!