Boldog karácsonyt bakák, két ajándék fegyvert kapunk a DICE-tól!

Boldog karácsonyt bakák, két ajándék fegyvert kapunk a DICE-tól!

Az utóbbi időben a kiadó és a fejlesztők igyekeznek mindent megtenni, hogy a játékosok kedvében járjanak, és most egy nemes gesztussal meg is ajándékoznak minket.

Nincs már messze a karácsony bejgli megízlelése, –sőt, ekkortájt már mindenki nyugodt, igyekszik pihenni és készül az év egyik legjobban várt ünnepére. Persze a virtuális csatatereken azért még ilyenkor is eldördülnek a fegyverek, az EA DICE párosa jóvoltából viszont most két újabbat is kipróbálhatunk, hiszen megkapjuk őket ingyen.

"A Battlefield közösségétől folyamatosan ajándékokat kapunk minden formában, legyen szó a folyamatos visszajelzésekről, fan artokról vagy furcsa játékmenet videókról. Szerettünk volna most mi is visszaadni nektek valamit."

Ha bárki bejelentkezik december 18. és január 3. között a játékba, az megkapja teljesen ingyen a Ribeyrolles 1918 assault rifle-t és a M1897 shotgun-t. A Company menüpontban az Assault és Support Class fegyvereinél találjátok majd ezeket.

Talán sokan emlékezhetnek a Ribeyrolles 1918-ra a Battlefield 1-ből, ahol az Assault játékosok élvezhették a puska jó tulajdonságait. A Battlefield V-ben ez egy egyedülálló darab lesz az integrált bipodnak köszönhetően, tulajdonképpen a legtávolabbi célpontokat is elég durva sebzéssel illethetjük. A maxra upgradelt verzió már most úgy tűnik elnyerte néhányak tetszését:

Mindkét világháborúban népszerű volt, az M1897 egy amerikai trench gun, amely az I. világháború alatt annyira hatékonynak bizonyult, hogy a Német Birodalom tiltakozott a használata ellen. A Battlefield V-ben a Supportokat vértezhetjük fel vele, és egy valódi pump action shotgun érzését kelti majd, közeli távolságból 1 lövéssel leteríthetünk vele bárkit.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!