Jelezhetjük a DICE-nak a hibákat, egy listán pedig leírták miken dolgoznak

Jelezhetjük a DICE-nak a hibákat, egy listán pedig leírták miken dolgoznak

Redditen lehet jelezni minden olyan hibát és problémát, mely komolyabban befolyásolja a játékélményünket, a DICE pedig igyekszik dolgozni a megoldásukon.

Elég megosztó címként tartják már számon egy ideje a Battlefield V-öt és ez a kiadás után sem sokat változott. Volt, akiket meggyőzött a játékmenet, viszont akadtak olyanok is, akik abbahagyták a játékot, mivel több komolyabb problémával is találkoztak a háborúk során, valamint a gyér tartalom is elvette a kedvüket.

A DICE nyitott egy posztot Redditen, ahol lehet jelezni feléjük a fennálló gondokat. Az általuk is tudni vélt hibákból összeállított listát közzétették, és bizony már első ránézésre is elég hosszúnak tűnik. Jó tudni viszont, hogy a fejlesztők odafigyelnek a visszajelzésekre és mondhatni a közösséggel együtt igyekeznek finomítani, javítani a játékot, ezzel is jobb élményt biztosítva.

Szerintem az alábbi problémákat viszont illene már javítaniuk, mert hosszútávon nagyon zavaró tud lenni:

Lépéshangok

  • Tudnak róla, hogy akadnak gondok ezen a téren és már tesztelik a lehetséges megoldásokat, melyek hamarosan élesedhetnek is.

Panzerfaust

  • Rájöttek arra, hogy nagy hangsúlyt fektettek az erősítésükre, pedig sokan nerfet vártak. A maximum sebzése egyébként csökkent. Normál esetben egy Panzerfaustból több lövés kell, hogy elpusztítsunk egy tankot, így a gépszörnyeknek nagyobb esélye volt a túlélésre. A félreértések elkerülése végett tisztázták, hogy oldalról 2 helyett 3 találat kell minimum egy tank likvidálásához.

Új skinek ára

  • Sok reportot kaptak, hogy néhány skin esetében túl sok Company Coinba kerültek. Átnézik a többivel együtt és hozzájuk igazítják majd az értékeket.

War Story: The Last Tiger

  • Nem kaptunk Tigris tank skint a teljesítését követően. Ne csüggedjünk, már vizsgálják az ügyet.

Armory

  • A Soldier / Clothing bundles / szettek nem tisztázott, hogy mit is tartalmaznak pontosan. Ezt is javítják a jövőben.

Jutalmak

  • Több jutalmat sem kaptunk meg miután elértük a Tides of War specifikus rankját. Vizsgálják az ügyet.

Szerverek

  • A matchmaking sokszor nem talált "Domination" , "Team Deathmatch" és "Frontlines Small" játékmódot, ha quicmatchre kattintunk. A következő update alkalmával fixálni fogják.

PlayStation 4

  • Aim Assist (célzás rásegítés) & Aim assist járműveknél
    • Nem igazán úgy működik, ahogyan azt eredetileg szerették volna. Újrakalibrálják a rendszert, de egyelőre nincs információ mikor lesz kész.

A teljes listát, ha szeretnétek végignézni ITT találjátok. Legutoljára ez a poszt december 14-én frissült, így nagyon valószínű, hogy a legtöbb itt említett problémára már csak 2019-ben kapunk gyógyírt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!