Itt a karácsonyi ajándék: Rubick Arcana és a Frosthaven event

Itt a karácsonyi ajándék: Rubick Arcana és a Frosthaven event

A Pudge Arcana után a 2018-as szavazás győztesének különleges skinjét sokkal hamarabb kaptuk meg, és egy téli sztorit is belepakolt a játékba a Valve.

Frosthaven: A Frostivus sztori. hangzatos címet kapott a karácsonyi frissítés, mely december 19. és január 3. között elérhető a játékban. Emellett a nyári The International-on megszavazott hős, Rubick is megkapta az Arcanaját.

Ennek apropóján a nagy mágus által megbabonázott creepek hadát kell legyűrnünk, akik az ősi karácsonyfánkat igyekeznek elpusztítani. Maximum öten játszhatjuk és össze kell dolgoznunk, ha ha aranyat és xp-t akarunk gyűjteni a túlélés érdekében. Négy új kiegészítő segíti harcunkat, és minden forduló után (creepwave) pontokat gyűjtünk: ezek alapján kaphatunk ajándékokat a pálya lejátszása után.

A legértékesebb és legritkább jutalom nem is lehet más, mint egy (Gingerbread) Baby Roshan:

Rubick nem csak egy Arcanat kapott, amivel 115 varázslat ellopása esetén láthatunk extra effekteket, de a Valve a legutóbbi (Trove Carafe) Immortal itemét is frissítette.

A Crux of Perplex révén maga a spell steal kinézete változik meg, tulajdonképpen a lopás áldozatául esett hős színét veszi fel az animáció.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!