Fallout 76 játékosok újabb ajándékokat kapnak

Fallout 76 játékosok újabb ajándékokat kapnak

Ingyenesen megszerezhetőek a korábbi Fallout részek, de persze nem akárki számára!

A Bethesda igen nagy válságban van, hisz az új Fallout rész megjelenése óta nagyon sok kritika éri a tripla A besorolású játékkiadót.

Mindenesetre igyekeznek visszaszerezni a rajongók bizalmát, ugyanis nem csak, hogy nagyon olcsón hozzáférhetünk a játékhoz, de aki már rendelkezik a Fallout 76 játékkal és egyszer is belépett megjelenés óta  a játékba, annak bizony a következő hónaptól a Fallout 1 & Fallout 2 valamint a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel üti a markát. Az akció nem csak a PC játékosokra vonatkozik, hanem ugyanúgy az XBOX és PS platform felhasználók is élvezhetik ezt a kedvezményt.

Ha úgy gondolod, hogy a kritikákkal ellentétben ér neked 13,69€-t (4500 Ft) a játék neked, hogy kipróbálhasd és mellé megkapod a korábbi részeket januártól, akkor ne habozz lecsapni rá! Ugyanis ezen a felületen a digitális kódhoz már ennyiért hozzájuthatunk! Vagy ha szeretnétek kicsivel több felszerelést biztosítani a játék elején, akkor  22,79€-ért (7400 Ft) beszerezheted a Fallout 76 Tricentennial Edition-t is, ami plusz skineket, emote-okat, több customize lehetőséget és egyéb bónuszokat kínál nektek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!