Saját számmal köszöni meg az egész éves támogatást Bereznay Dani!

Saját számmal köszöni meg az egész éves támogatást Bereznay Dani!

Az egész éves támogatást is ezzel köszöni meg a magyar e-Pilóta.

Bereznay Dani hazánk egyetlen F1 e-pilótája egy egészen hihetetlen éven van túl, és ezt most egy saját számmal szeretné megköszönni. Hallgassuk meg tehát Dani saját költeményét, amelyet a saját PlaySeat-jében ülve játszik el nekünk.

Röviden foglaljuk össze, hogy mi minden történt Danival ebben az évben, ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy 2018 egy felejthetetlen esztendő marad számára is. Az év elején az idei F1 Esport Series online selejtezői voltak, ahol már a legelső alkalommal továbbjutott Dani. Ezt követően viszonylag könnyedén bejutott a legjobb 40 pilóta közé, ami azt jelentette, hogy bebiztosította helyét a Pro Draftban. A Pro Draft előtt még májusban példaképe ellen adatott lehetősége versenyezni a virtuális világban, ugyanis a Nagyfutamon jelen volt Max Verstappen is. 

Ezt követően júliusban elérkezett a Pro Draft ideje, ahol Danit egyből az elsők között választották, méghozzá a Mercedes AMG Petronas Motorsport, az F1 jelenlegi érájának legsikeresebb csapata. Bő egy hónappal később kiderült, hogy a korábbi világbajnok, Brendon Leigh is egy csapatban fog versenyezni hazánk pilótájával. 

Októberben pedig elkezdődött az F1 Esport Series második szezonja is, ahol Dani már az első futamon megvillantotta tehetségét, ugyanis egy hajszálon múlott neki a győzelem. A szezon felé közeledve a magyar e-pilóta az első győzelmét is bezsebelte a királykategória virtuális világában. Az egyéni összetettben végül Brendon Leigh lett a legjobb, Bereznay Dani pedig VB második hellyel zárta ezt a szezont. A konstruktőri VB címet is behúzta a Mercedes, akik a valódi autóversenyzés után a virtuális világban is taroltak.

Reméljük, hogy 2019 még ennél is sikeresebb lesz Dani számára!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!