Ingyenes karácsonyi ajándékokkal ünnepelhetnek a Rainbow Six rajongói

A Ubisoft egészen januárig szórja a meglepetéseket.

Az elmúlt 3 évben egyre jobb Rainbow Six játékosnak lenni, hiszen a játék készítői folyamatosan érkeznek olyan újdonságokkal, amik nem csak a játékmenetre lehetnek jó hatással, hanem a közérzetünkre is. Így van ezt most is: a Ubisoft az ünnepek alkalmából rengeteg meglepetéssel készült, amik között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. 


Az első ingyenes ajándék megszerzéséhez csupán annyit kell tennünk, hogy 2019. január 1-ig bejelentkezünk a játékba. Ezután már meg is kapjuk a sokatmondó névvel ellátott Holiday Pack-et, ami egy DLC operátort tartalmaz, viszont ha olyan szerencsések vagyunk, hogy nekünk már az összes megvan, akkor 25 ezer Renown üti a markunkat. 

Utóbbival kapcsolatban ki is alakult egy kis fennakadás, de a Ubisoft munkatársai már ezerrel dolgoznak azon, hogy mindenki időben megkapja az ingyenes ajándékát. Ráadásul az ünnepek alkalmából szuper akciókkal is készült a kiadó, úgyhogy ha van még olyan változat, amit régóta szereznénk beszerezni, arra érdemes most lecsapni. 


Ugyanis így akár 60-70% kedvezménnyel is beszerezhetjük a Rainbow Six különböző változatait, függetlenül attól, hogy PC-n, PlayStation 4-en, vagy XBOX ONE-on szoktunk játszani. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az akciók csupán januárig tartanak, ezért nem érdemes sokáig halasztgatni a bevásárlást. 

PC játékosok uPlay-en egészen január 5-ig pakolhatják tele a kosarukat az alábbi, akciós változatokkal: 

Rainbow Six Siege Starter Edition
: 8,99 €
Rainbow Six Siege Standard Edition: 12 €
Rainbow Six Siege Advanced Edition: 15 €
Rainbow Six Siege Gold Edition: 24 €
Rainbow Six Siege Complete Edition: 36 €


PlayStation tulajdonosok január elsejéig 60%-os kedvezménnyel vehetik meg a játékot, de ha rendelkeznek PlayStation Plus tagsággal, akkor máris 70% lesz az ünnepi kedvezmény mértéke. Ráadásul, ha a Rainbow Six mellé a The Division-t is bezsákolják, akkor a kettő együtt potom 5990 forintba kerül. 

Nem feledkezhetünk meg az XBOX ONE játékosokról sem, –ők egészen január 15-ig vásárolhatnak be maguknak–, ugyancsak 60%-os, vagy Live előfizetés esetén 70%-os kedvezménnyel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!