5 király cucc, aminek minden Rainbow Six rajongó örülne

5 király cucc, aminek minden Rainbow Six rajongó örülne

A jó dolgoknak továbbra is csak a pénztárcánk szabhat határt. 

Gyakorlatilag minden játékos életében előfordulhatnak olyan szituációk, amikor annyira megszeret egy játékot, hogy egyszerűen képtelen betelni vele. Erre az esetekre szoktak nagyon jól felkészülni a játékkiadók, akik rengeteg –az adott univerzumhoz kapcsolódó– terméket kínálnak nekik. Mi most összeszedtük nektek azokat a cuccokat, amiket szinte bármelyik Rainbow Six rajongó örömmel fogadna.

1.) Figurák minden mennyiségben

Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek a különböző összegyűjthető figurák, –így a Ubisoft sem teheti meg, hogy kimaradjon a sorból. Ráadásul a Chibi figurák után akkora a kereslet, hogy a kiadó webshopjából szinte lehetetlen levadászni őket, úgyhogy ha akartok magatoknak egyet, akkor például az Alza oldalán érdemes lecsapnotok rájuk. 

2.) Póló nélkül sehova

Bár a legtöbb játékkiadóval néha elszalad a ló, és igencsak ízléstelen ruhadarabokat próbál rásózni a játékosokra, azért a fenti, –férfi és női változatban, valamint több méretben is kapható– Clash póló jó választás lehet otthonra, vagy akár valamelyik gamer eseményre.

3.) A nyaklánc néha jól jöhet


Pontosan tudjuk, hogy nem mindenki preferálja a nyakláncokat, de ez a termék még a mi fantáziánkat is megmozgatta. Maximum a megvásárlása után nem a nyakadra kötöd, hanem a csuklódra, vagy egyszerűen felakasztod valahova. 

4.) PlayStation 4 tulajdonosoknak erősen ajánlott


Ugyan jól néznek ki az exkluzív/limitált szériás kontrollerek, de legtöbbször az árcédulájuk ritmikus mozgásba varázsolja a szemöldökünket. Ilyenkor lehet hatékony megoldás egy-egy kontrollerre felpakolt matrica, ami ráadásul kedvenc játékunkat ábrázolja. 

5.) Ezt nem kéne kihagynod!

Kétségkívül a Rainbow Six nyüstölése az egyik legjobb időtöltés, viszont néha fontos kicsit más formában is kikapcsolódni, hogy utána újult erővel folytathassuk tovább az online meccseket. Erre lehet jó a Tom Clancy nevével fémjelzett könyv, –ami igencsak vaskos olvasmány, de felettébb szórakoztató.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!