Fantasztikus tanácsot ad az egyik Easter Egg a játékban

Fantasztikus tanácsot ad az egyik Easter Egg a játékban

Ki gondolta volna, hogy ilyen "egyszerű" a játék? Az Ubisoft segít megérteni az R6S alapelvét egy Easter Egg segítségével.

Az Easter Egg, –bár nevében húsvéti tojást jelentene–, de nem csak erre a jeles alkalomra lett kitalálva. Leginkább azokat az elrejtett különleges dolgokat jelenti, mely alapvetően nem tartozna egy játék világához, mégis a készítők valamilyen oknál fogva –leginkább a játékosok kíváncsiságát és felfedezésre való hajlamát csillapítanák vele– igyekeznek belepakolni programjukba, ezzel is színesítve a pályákat, illetve a sztorit. Nincs ez másként a Rainbow Six: Siege-el, bár az ember azt gondolná, hogy a feszült figyelem és akció közepette esze ágába nem lenne az embernek ideje arra, hogy a környezetet vizsgálja. Sőt, sokan vannak akik igyekeznek feltérképezni mit is rejt egy-egy pálya, és bizony a szemfülesebbek sok érdekességre leltek már.

Az egyik ilyen újdonság –persze nem mindenki számára, mivel nem most fedezték fel– lehet a Snellen-tábla (látásvizsgálatnál használják) Fortressen. Első ránézésre semmi furcsát nem tapasztalunk, aztán amikor beleeresztünk egy golyót, akkor felfedezzük a valóságot. Talán első olvasatra zavaros az üzenet, de ha megfejtjük a kirakóst máris rájövünk, hogy az "Aim for their heads" (célozz a fejükre) felirat olvasható. Érdemes megfogadni a tanácsot, mert könnyen kört is nyerhetünk vele. Aligha lehetne jobban bemutatni egy easter egg jelentőségét, mint az alábbi videóval:

A lil something with a cool Easter egg from r/Rainbow6

*Kattints a címre, ha nem játszaná le

További talán számotokra nem ismert Easter Egg is található a játékban:

Rejtett Tachanka figura

Képtalálat a következőre: „r6s hidden tachanka statue”

Alagút építés alatt

Toweren lévő Chibi figurák




Hereford Base játékok: Ez a három "útvesztő" tulajdonképpen a térképet szemlélteti felülnézetből.

Far Cry 3: Blood Dragon árkád

Ash és Sledge faceboard

BostonBearJew árkád masina: Ezen a néven egy korábbi Xbox R6S játékost tisztelhetünk. Sajnos ő 2017-ben elhunyt, de egy barátja felkereste az kiadót, hogy ezzel tisztelegne emléke előtt, –végül az Ubisoftot is meghatotta a történet és a játékban is megemlékeztek róla.

You Monster felirat: Ha védőként egynél többször küldöd padlóra a túszt, megkapod a Te szörnyeteg jelzőt.

Növekvő polip plüss

Futballozhatunk a játékban

Rook Mine: 2016 májusában Vollsai névvel egy játékos Redditre töltött fel egy képet, miszerint csapattársa (Da QUB3) megölte őt, és a miért kérdésre ennyi választ kapott "Rook Mine" (Rook az enyém). Ez a poszt futótűz szerűen terjedt. A 2.1.0-ás frissítésben Rook kapott egy Elit skin-t, amelynek részeként a lerakható Armort tartalmazó táskája is új kinézetettel gazdagodott. Nagyítás után a táskában ugyanez a felirat megtalálható.


Persze ezeken kívül is akad még bőven Easter Egg, az új pálya Villa például hemzseg tőlük, –szóval aki szereti az ilyesmit az itt nézelődhet. Nektek egyébként melyik tetszik a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!