Hirdetés

A ROIDS rövid történetének vége, feltámad a FAME!

Scheff | 19/01/07 10:50
Cikk mentése

A kalandozásoknak vége; a játékosok egyszer és mindenkorra visszatérnek a FAME kötelékébe!

Hirdetés

2018 szeptemberében még arról írtunk, hogy széteshet a FAME ha a kilépési hullám folytatódik, ugyanis a játékosok szép lassan a ROIDS-ba pártoltak át, amely lépés hátterében vélhetően egy trónfosztás állt. Dakillzorral sokan nem voltak kibékülve, –és mivel belülről lehetetlen lett volna leváltani, ezért ezzel a megoldással álltak elő a játékosok.

Az egyre több tagot számláló ROIDS persze szépen lassan a FAME fölé kerekedett. A belső konfliktusoktól túlfűtött hangulattal –na meg persze az utánpótláshiánnyal küszködő– klánt szép lassan felőrölték ex-játékosai újabb és újabb csapásai. Ezen az sem segített, hogy több klán is a FAME mellé állt ebben az időszakban.

Végül a FAME feladta a küzdelmet, és Dakillzor átlépett a CSA-ba. A ROIDS pedig folytatta menetelését, amit a legjobb orosz csapat felett aratott győzelem koronázott meg a decemberi WG Fest-en

A napokban azonban a ROIDS birtokában maradt FAME Facebook oldalán bejelentették, hogy a kilépő játékosok visszatérnek a FAME-be.

A vezetőváltásnak ez a formája meglehetősen merész volt, –de egyben remek megoldásként szolgált arra, hogy eldőljön, hogy kinek volt igaza végsősoron, és hogy ki érdemli meg, hogy a legerősebb európai klánt vezesse. Információink szerint Dakillzor a CSA-ban marad, helyét pedig GoHard_ANIALLATOR veszi át.

Sejtettétek, hogy ez meg fog történni, vagy ti is meglepődtetek a fordulaton?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?