Betekintést nyertünk a Metro Exodus történetébe - videó

Betekintést nyertünk a Metro Exodus történetébe - videó

A legújabb trailerben Anna került a főszerepbe. Fantasztikusnak ígérkezik a Metro Exodus!

A Metro sorozat harmadik részére már csak heteket kell várni. Az Exodus legújabb CES-en bemutatott trailerében a történetbe nyerhettünk egy rövid betekintést, ami őrületesen jónak ígérkezik.

Az általunk irányított Artyom felesége is fontos szerephez jut az Open World világ feltérképezése közben. Anna is ugyanolyan kegyetlenséggel fogja mészárolni az elénk kerülő szörnyeket, amikből nem lesz hiány a videó alapján. A nyílt világú játék onnantól indul be, amikor elhagyjuk a moszkvai metrót, hogy az Aurora vonattal próbáljunk szerencsét a felszínen. Még látványosabb, még szebb és még kidolgozottabb világot rakott össze a 4A Games a rajongók számára. Külön érdekesség, hogy a 2019. február 15-én megjelenő Metro Exodus már támogatni fogja a Ray Tracing technológiát, ezzel az RTX 2070, 2080 és 2080 Ti tulajdonosok ebben a játékban is kipréselhetik videókártyájukból a maximumot.

Ha nem tudtok várni a megjelenésig, akkor a galériában megtaláltok néhány új képet a játékból, amik meghozhatják mindenkinek a kedvet a Metro Exodushoz.

A Dmitriy Glukhovsky: Metro 2035 című könyv alapján készült poszt-apokaliptikus Metro Exodus 2019. február 15-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Steamen előrendelhetitek 59.99 euróért akár már ma is!

Ti várjátok már a játékot?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!