Hirdetés

Elindult a Playoff, és két csapat nem menekülhet a kiesés elől!

TZeus | 19/01/11 12:04
Cikk mentése

A kétnapos csoportküzdelmek után január 11-én a valódi akció is elindul, hiszen ettől a naptól kezdve már az alsó-ágról kieshetnek a csapatok.

Hirdetés

A Bucharest Minor A csoportjában a NiP leszereplését –főleg a rajongóiknak– mindenképp meglepetésként lehet elkönyvelni, és akkor még finoman fogalmaztam, viszont van még javítási esélye a pizsamás nindzsáknak. Ha szeretnének ott lenni Kínában a Majorön, akkor sokkal több kell majd tőlük, egyelőre ugyanis nehéz lenne elhinni, hogy képesek megnyerni a Minort. Mindkétszer a Keen Gamingtől szenvedtek vereséget, de aligha fogja őket a revans gondolata hajtani. Másik oldalról viszont a Gambit magabiztossága és mutatott teljesítménye bárki ellen félelmetes ötössé teszi őket, és újfent az az OG vár rájuk, akiket a WePlay! Winter Madness döntőjében elég simán legyőztek.

A B csoportban az EHOME megállíthatatlannak bizonyult: bárki került az útjukba, elgázolták. Mögöttük az első tornájára kijutó OG végzett, mely azt eredményezte, hogy a Gambit ellen szállhatnak harcba a felső-ági elődöntőben. A Playmakers és a BOOM ID kicsit kilógott a sorból (negatív értelemben), és egy utolsó esélyük maradt az alsó-ágon, hogy megmutassák: több van bennük, mint az sokan gondolnák.

A mai nap folyamán a felső és az alsó-ág két-két összecsapását is lejátsszák, így már az első játéknapon két kieső biztosan lesz a nap végére.

Az alábbi csatornán pedig folyamatosan követhetitek élőben a Bucharest Minor tornáján:

Nézd meg PGL_Dota2 élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?