Ez a videó tökéletesen ábrázolja az R6 közösség sötét oldalát

Ez a videó tökéletesen ábrázolja az R6 közösség sötét oldalát

Egyes játékosok viselkedése szó szerint felháborító.

Bő egy héttel ezelőtt került fel egy igazán érdekes témát feszegető videó Jäger Himself Too YouTube csatornájára, melyben a Rainbow 6 Siege közösségének sötét oldalát mutatja be.

A videó témája a szexuális zaklatás, mely talán ez egyik legfelháborítóbb, hiszen a videóban mutatott példák rettentően aggasztóak, hogy egyes játékosok mire is képesek, ha hölgy csapattársa van a magát viccesnek tartó félnek. A videó elején a G2 sztárjának, Pengunak a közvetítéséből is láthatunk egy részletet, ahol a dán játékos azt árulja el, hogy azok a játékosok, akik általában nem szólalnak meg egyes Ranked mérkőzéseken, legtöbbször lányokról van szó, hiszen ha használnák a mikrofonjukat, nagy valószínűséggel azok történnének, amik a videóban is hallhatóak. Ezt az állítást egyébként statisztikai elemzéses is alátámasztják, –tette hozzá Pengu.

A közösség további nagyobb problémája a rasszizmus is, mely ellen azért küzd a Ubisoft, hiszen ha a chaten egy rasszista kifejezés látható, az illetőt igyekszik kicsit lehűteni egy kitiltással, azonban még mindig vannak olyan esetek, amikor nem történik semmi egy-egy rasszista elszólás után sem. Továbbá hihetetlen az is, hogy egyes játékosok amint tudomást szereztek arról, hogy csapattársuk éppen élő közvetítést folytat, és azonnal előjön az igazi énjük. Emellett szó esik még a folyamatos TK-zásról, csalókról, illetve a toxikusságról.

Erről a videóról egyébként már egy reakció videó is készült, melyet a kisfilm egyik szereplője, xQc tett meg, amit ide kattintva ti is megtekinthettek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!