Multiplayer meccsekből vágtak össze egy zseniális és megindító BF bemutatót

Multiplayer meccsekből vágtak össze egy zseniális és megindító BF bemutatót

Egy producer a játék multiplayer meccseiből vágott össze egy szívszorító Battlefield bemutatót, melyben senki nem tudta, hogy filmezik, és nem terveztek meg egyetlen jelenetet sem. 

Sok kritika érte a DICE csapatát az elmúlt időszakban. Az általuk bemutatott legelső BFV trailer például hatalmas port kavart, nagyon sok játékos tetszését bizony nem nyerte el, és akkor még finoman fogalmaztam. Ennek apropóján jött egy kósza ötlet, amelyet nagyon megszerettek a rajongók.

Azt gondolom a Battlefied 1 és V látványvilágára egyébként nem lehet panaszt, így remek alapot szolgáltathat kisfilmek létrehozásához. Gage Allen pedig egy profi producer, és nem a véletlen műve az alább látott videó, hiszen alapvetően videojátékos trailerekkel foglalkozik. Munkái között olyan címek is megtalálhatóak, mint a Stellaris és Conarium. Most pedig a Battlefield is felkeltette a figyelmét, és nem kevés a játék multiplayer meccseiből álló anyagot gyűjtött össze, hogy azt megvágva egy fantasztikus videót hozzon létre. A BF 1 és V segítségével egy 9 perces This is Battlefield bemutatót tett közzé Youtube csatornáján.

Sokan rögtön azzal rukkoltak elő, hogy a DICE-nak őt kellene felkérnie a jövőben ha saját játékát szeretné promózni, mert lehengerlő videóval sikerült előállnia az úriembernek:

A felvételen random multiplayer meccsekből láthatunk jeleneteket, és mint kiderül senki sem tudta, hogy rögzítésre kerülnek a mozdulatai. Semmi sem eltervezett a látottakból.

"Amikor gyerek voltam az édesapám mesélt nekem történeteket a régi idők óriásairól, akik letekintettek a Földre. Csalódottan szemlélték az emberek háborúit. Gyötrelem töltötte meg a szívüket. Csak a mindent felemésztő tűz és hamu borított el mindent. A végtelen füst elhomályosította a Napot is, és sugarai már nem melegítettek. A valaha jókedvvel teli vidék teljesen elpusztult. Végül ezek az óriások közbeléptek és véget vetettek a halálnak. Megmásíthatatlan és gyors volt ítéletük.

Bárcsak lett volna valaki, aki ugyanezt tette volna értünk is. De amikor az ördöggel nézel farkasszemet, a jónak végül győzedelmeskednie kell. Harcolunk a bajtársainkért, megvédjük a gyengébbeket, miközben a pokol tüzében kovácsolódnak kötelékeink, és ahogyan az élettelen testek száma egyre nő, úgy a kitartásunk is.

Ezek vagyunk mi. Kik a legsötétebb órában is küzdenek a mocsokban, a mélyben, hogy megmentsük a jókat, és elhozzuk számukra a holnapot.

Szembenézünk a titánokkal, a démonokkal, a legveszélyesebbekkel. Az ismeretlen távoli földeken kötelességünk, a mi becsületünk és a szent küldetésünk, hogy megvédjük az általunk hitt eszméket. Ha egyszer megragadjuk a fegyverünket, örökre megváltozik minden."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!