A Dota 2 történetének legnagyobb throwját hozta a Bucharest Minor!

A Dota 2 történetének legnagyobb throwját hozta a Bucharest Minor!

Nehéz elképzelni ennél szorosabb összecsapást, –és aki látta élőben a befejezést, az soha nem felejti el.

Ilyen nincs, de mégis van.

Értetlenül áll az ember a látottak előtt. Senki nem gondolta ugyanis, hogy ilyen befejezésnek valaha szemtanúja lehet egy pofi mérkőzésen, –azt meg pláne, hogy a Bucharest Minoron lejátszott Team Team vs BOOM ID párharca bekerülhet a Dota 2 történelemkönyvébe. Az alsó-ág első körében találkoztak egymással az együttesek, a Team Team ezzel a végkifejlettel 2-1-re kiejtette a BOOM ID-t. Minden másként alakulhatott volna, ha kicsit jobban odafigyelnek az ázsiaiak.

"Az egészben az a vicces, hogy korábban is megmondtuk, hogy nehezen fejezhetnek be meccseket"

Az utolsó pillanatokig nyílt volt a csata, és amikor már az Ancienteket bontotta mindkét oldal, úgy tűnt a BOOM ID halott hősei ellenére is ki tudja védekezni a Team Team támadását, mialatt a creepek leütik a másik főépületet. De nem így történt: a csapat inkább beírta a GG-t és elbukták a küzdelmet.

A panel elemzése is megerősíti, hogy a BOOM ID megnyerte volna a mérkőzést, ha nem adják fel idő előtt. A videóban az is tisztán látszik, hogy még rendelkezésükre állt a Glyph, de azt sem használták el. Ez a pillanat megpecsételte az indonéziaiak sorsát. A Dota 2 történetében ilyen elképesztő fura és bizarr végjáték még sohasem volt.

Azt szokták ugye mondani, a legnagyobb vesztes az, aki nem tudja, hogy nyert. Ebben az esetben ez abszolút igaz.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!