Úgy fest, nem egy sárkány lapul Polar Peak rejtélyes jéggömbjében

Úgy fest, nem egy sárkány lapul Polar Peak rejtélyes jéggömbjében

A jelek szerint egy jóval ismertebb figurát, a jégkirályt tervezi bevezetni az Epic Games ezzel az elemmel!

A tegnapi gigantikus patch után nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy a Fortnite hetedik szezonjának eseményei majd szépen lassan felpöröghetnek. Néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy az Epic kreatív igazgatója is elkezdett célozgatni, a tegnap felbukkant gömbbel pedig láthattuk ennek már a gyakorlati megtestesülését is.

A gömb természetesen azonnal felkeltette a közösség kíváncsiságát,– egyértelmű ugyanis, hogy a sztori következő elemei ehhez lesznek köthetőek. Hamar beindultak a spekulálások, sokan az első sárkány érkezésére számítottak még úgyis, hogy a korábbi híresztelések ellenére mind az 5 tojás köszöni jól van a vár börtönének mélyén.

Rafinált játékosok hamar kiderítették, hogy a gömb mit is rejt magában valójában: a sárkány helyett a jégkirály bújik meg benne.


Lucas7yoshi videóján túl egy spektrogram vizsgálat is megerősíti ezt, –a gömb hanganyagából ugyanis az Ice King karakterformája rajzolódik ki.

Tekintve, hogy a nyolcadik heti töltőképernyőn már azt láthatjuk, ahogy a szóban forgó karakterünk épp egy veszedelmes hóvihart ereszt a szigetre, valószínűleg nem fog sokáig abban a gömbben tartózkodni.

További érdekesség egyébként, hogy a pálya déli oldalán található kis szigeten kiüthetővé vált az óriási jégszikla, és azt hiszem már meg se lepődünk, hogy egy játékos megvárta, amíg elolvad.

Egészen pontosan 5 milliárd élete van, egy bizonyos mennyiséget pedig magától is folyamatosan veszít belőle. Egy játékos 10 órán keresztül várta, hogy elolvadjon a gigászi jégdarab, ezután pedig mindenféle bug és glitch kihasználás nélkül láthatóvá vált az a bunker, ami kiköpött mása a Wailingben immáron sok szezon óta állónak.

Tegnap az adatbányászok rengeteg érdekes esemény nyomait hozták a felszínre, –így biztosak lehetünk benne, hogy 1-2 hét múlva újfent beindulnak az események.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!