Komoly rangadókat rendeznek az MNEB R6 első játéknapján!

Komoly rangadókat rendeznek az MNEB R6 első játéknapján!

Január 18-án, az az már az első játéknapon összekerülnek egymással a topcsapatok.

A PUBG-n kívül a Rainbow Six: Siege még, amelyik nem mutatkozott be eddig a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjában, –ez azonban január 18-án pénteken megváltozik, hiszen útjára indul a küzdelem az első fordulóval.

Az első összecsapás 19 órától veszi kezdetét, és óránként egy-egy BO1-es párharcot lehet majd látni. A nyitómérkőzés nem is lehetne pompásabb, hiszen a RIFT Esports ragad fegyvert a Team Plague ellen. Ha az erőviszonyokat nézzük, akkor a RIFT esélyesebb, ettől függetlenül a Plague megfoghatja a Six Invitational selejtezőjében is remek eredményt elért csapatot, de nem lesz könnyű dolguk.

A mai menetrend

20:00 IcU vs Nice Gaming

Az IcU és a most már Nice Gaming (korábbi GeekGarage) néven futó gárdák egyszer már találkoztak az MNEB selejtezői alatt, és akkor a Nice könnyedén kerekedett felül ellenfelükön 2-0-ára. Nem csak a revans hajthatja azonban az IcU ötösét, egy jó start ugyanis minden esetben megalapozhatja a remek szereplést egy bajnokságban. Képes lehet-e a fekete ló végül áttrappolni az esélyesebb ellenfelén? Ma este 8 órától kiderül!

21:00 WiLD vs THR

Az első játéknap másik nagy rangadója is megrendezésre kerül. A WiLD a magyar R6-os történelemkönyvek egyik meghatározó együttese, –még akkor is, ha az utóbbi időben nem úgy jött ki a lépés számukra, ahogy szerették volna. Néhány második hely arra enged következtetni, hogy kisebb hullámvölgybe kerültek, de mint tudjuk, előbb utóbb ebből kikecmereg egy csapat. Nagyon valószínű, hogy az MNEB indulására fegyelmezetten és felkészülten érkeznek. A THR viszont nem fogja könnyen adni a köröket, –sőt, benne van a pakliban az is, hogy legyűrik a vadakat. Bár a legutóbbi összecsapásuk 6-1-re kikaptak, mégis azt mondanám, hogy kétesélyes ez a mérkőzés.

22:00 One Pice vs Spirit

Két nagyon elszánt és bizonyítani vágyó együttes feszül egymásnak az első körben. Nagyobb csapatok ellen nem ment olyan jól a One Piece-nek, de most nem ez a helyzet, hiszen a Spirit is egy lendületesen fejlődő ötösnek mondható. A skill mellett inkább az összeszokottság és a hatalmas tét minél nyugodtabb feldolgozása dönthet arról, melyikük kezdi győzelemmel a szezont. A One Piece tagjai egy jó ideje együtt tolják már, így ez mindenképpen az ő javukra billentheti a mérleget, azonban a Spirit elmondása szerint bődületesen sokat gyakoroltak a megmérettetésre. A végén azonban csak az egyikük örülhet majd.

Az alábbi csatornán követhetitek élőben a Magyar Nemzeti E-sport Bajnoks Rainbow Six: Siege első fordulójának mérkőzéseit péntek este 7 órától:

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A közvetítés színvonaláról pedig a remek kommentátor csapat gondoskodik a játéknapok során:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!