A Minor győztes meglepte a Major mezőnyét!

A Minor győztes meglepte a Major mezőnyét!

Az EHOME már a legnagyobbak között is bizonyított, a csoportkör után a rájátszásban is remekül játszottak és ott vannak a felső-ági elődöntőben.

A Chongqing Major csoportmérkőzései alatt nem igazán történt meglepetés, a rájátszás első fordulójában viszont már két nagy rangadót is rendeztek. Előbb a Team Secret győzte le a Team Liquidet szoros csatában, aztán a Virtus.Pro ellentmondást nem tűrően fektette két vállra az amerikai óriást, az Evil Geniusest. Ramzes reflexére nehéz szavakat találni:

A hétfő hajnalban induló összecsapások között rendeztek még egy PSG.LGD vs Vici Gaming és egy Fnatic vs EHOME mérkőzést is. A PSG.LGD szintén két könnyed meccs után örülhetett a továbbjutásnak, bár voltak nehéz pillanataik, de végül a wombo combo sem volt elég a ViCi Gaming számára:

A Fnaticnak szintén csak momentumjai voltak a Bucharest Minort nyerő EHOME ellen, dacára, hogy a második meccsen 18 perc alatt győzni tudtak. A kínaiak mindhárom alkalommal Visage-t hoztak, és a mindent eldöntő harmadik mapon egy Drow Rangerrel toldották meg, amire nem tudták időben megtalálni az ellenszert. Pedig mindent megtettek a továbbjutás érdekében, hiszen majdnem sikerült egy elpusztíthatatlan Medusat építenie Abednek, de csak majdnem:

Az EHOME 2:1-re legyőzte a Fnaticot és továbbjutott a felső-ági elődöntőbe.

A Chongqing Major kedden hajnalban, 3 órától folytatódik az Alliance vs Chaos EC mérkőzzésel.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!