H3dsut PL rekordot lőtt, és Randomguy lehozta az MNEB első 1v5 helyzetét!

H3dsut PL rekordot lőtt, és Randomguy lehozta az MNEB első 1v5 helyzetét!

Már az MNEB első hétvégéje bővelkedett a parádés jelenetekben; a nagy rangadók és a feltörekvő csapatok mindent beleadtak, és két felejthetetlen eseménynek is szemtanúi lehettünk.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjában az R6-os mezőny bizony kitett magáért, a nyító hétvége hozott ugyanis néhány izgalmas párharcot, és nem fukarkodtak a golyókkal srácok.

Az első emlékezetes pillanat a WiLD-ban játszó H3dsut nevéhez fűződik; már az első játéknapon meglőtte a Pro League jelenlegi szezonjában felállított rekord killek számát, melyet szintén nemrég állított be egy észak-amerikai játékos.

Történ ugyanis a PL 9. szezonjában, hogy Rampy, a Spacestation Gaming színeiben, a regionális selejtező második fordulójában 22-szer ölt a Team Reciprocity ellen (január 14-én) a végül döntetlenre végződő meccsen.

H3dsut ugyanezt a teljesítményt a Team Horizon Reapers ellen hozta össze, ráadásul külön érdekesség, hogy mindkét játékos ugyanannyiszor halt (hatszor). A WiLD az SSG-hez képest viszont jobban örülhetett, hiszen a szoros találkozót végül 7-5-re megnyerték riválisuk ellen.

A másik eseményre nem feltétlenül vártunk már az első fordulók alkalmával, Randomguy (IcU játékosa) viszont máshogy gondolta a dolgot. A Spirit Esports ellen –egy nagyon szoros összecsapás során– egyedül maradt a teljes csapat ellen, és így kellett megoldania a védekezést. Hunp duplája után megemberelte magát és komoly revansot vett társai halálát látván:

Az előző történettel szemben azonban az IcU nem lehetett nagyon boldog; a végeredmény nem nekik kedvezett, a Spirit hosszabbításban 8-7 legyűrte őket Bankon.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság R6 küzdelmei január 25-én folytatódnak 19 órától!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!