Nem kis bugot hozott a VP vs PSG.LGD elődöntő a Majorön!

Nem kis bugot hozott a VP vs PSG.LGD elődöntő a Majorön!

A keddet illetően a VP mellett a Team Secretről sem szabad megfeledkezni, mert egyelőre az európai ötös is félelmetesen jónak tűnik.

Több érdekessége is volt a Chongqing Major keddi játéknapjának. Történt ugyanis, hogy az oroszoknál Solo megbetegedett és nem tudta vállalni a játékot, edzőjükkel azonban továbbra is hibátlan teljesítményt nyújtanak. Ezen felül az első meccsen egy Tiny toss után a Dark Seer meghalt, VP.Pasha azonban rögtön visszavásárolta magát, viszont nem a bázisán éledt újra, hanem rögtön ott, ahol pár pillanattal korábban elesett, így azonnal folytathatta a csatát. A látottak alapján semmilyen határozatot nem hozott a szervezőbizottság, így ezzel a jelenettel együtt teljes értékűnek nyilvánították a VP győzelmét.

A Virtus.Pro a tavalyi évhez hasonlóan most is elképesztően teljesít a Dota Pro Circuit szezonjában. Az A csoportot megnyerve a felső-ágon már a második nagyágyút verték simán és ezzel bejutottak a felső-ági döntőbe. Ez azt jelenti, hogy legrosszabb esetben is a legjobb négyben végeznek. Az EG után a PSG.LGD ellen is 2-0-ára nyerték az összecsapást, pedig Aleksey 'Solo' Berezin megbetegedett Kínában, így edzőjüknek Arsenij "ArsZeeqq" Usovnak kellett beugrania helyette. Nem könnyű a kapitányt helyettesíteni, de ArsZeeqq tökéletesen megoldotta a feladatot. Előbb Jakiroval, aztán Lichel látta el remekül a support pozícióját. Összességében az orosz ötösnek nem volt sétagalopp ez a párharc, hiszen mindkét esetben több, mint 40 percig küzdöttek a felek.

A másik ágon az EHOME megtorpant, a Team Secret nagy falatnak bizonyult és véget vetettek a kínaiak mesés menetelésének.

Puppey nagyon felkészítette a csapatát, a csoportjukban még botlottak, azóta viszont ellentmondást nem tűrően győzik le az útjukba kerülő csapatokat. 

Az alsó-ágon négy együttes is búcsúzott a BO1-es összecsapásokat követően. Ebből 3 párharc is alig 25-30 percig tartott átlagban, viszont a Forward Gaming foggal körömmel küzdött a bennmaradásért, erővel nem bírtak viszont a végéig, így a J.Storm kiharcolta a továbbjutást.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!