Kisebb Pangolier trükk, amivel jobban akciózhatunk ulti közben

Kisebb Pangolier trükk, amivel jobban akciózhatunk ulti közben

Nem a legkönnyebb végrehajtani, de ha odafigyelünk és egy kicsit gyakoroljuk, akkor sokkal hatékonyabbak leszünk.

A Pangoliernek alapvetően 1-es turn rate-je van (fordulási sebesség). Ezt lehet, hogy nem mindenki tudja, de egy fontos adalék a fejlődés szempontjából. Ez azt is jelenti, hogy a leglassabban forduló hősök közé tartozik, melyekből nincs olyan sok a játékban - rajta kívül mindössze a Batrider, Bristleback, Void, Lifestealer, Phoenix és Shadow Fiend ilyen tunya. Ennek hatására 180 fokot 0.314 másodperc alatt képes elfordulni.

A Ultimate alatt (Rolling Thunder) ezt bizony fel lehet használni, és már csak azért is fontos tudnivaló, mert nagyon sok esetben az ember csak pattog vele ilyenkor, mint egy labda. Ha nekiütközünk valaminek, akkor nagyságrendileg 0.2 másodpercig megállunk, és ez idő alatt képesek vagyunk új útvonalat is megadni, sőt a 90 fokos azonnali irányváltoztatás is működik. Sok olyan szűk hely van, ahol legtöbb esetben eszünk ágába nem jutna kis gömböccé alakulni, mert csak a falak között pattognánk és kinevetne az ellenfél, rosszabb esetben a saját csapatunk is.

via Gfycat

Makrózásra felkészülni, mert a 0.2 másodperc alatt kell - elég pontosan - kiadni a parancsot, máskülönben nem veszi az adást hősünk, szóval megtörténhet, hogy szükségünk lesz néhány villámgyors kattintásra. Persze, ha elképesztően jól tudunk időzíteni, akkor elég egyszer utasítani Mr.Pangoliert. Nem árt, ha legalább 40 fps-ünk van hozzá, máskülönben ez is nagyban befolyásolja majd a tevékenységünket és nem biztos, hogy siker koronázza kattogásunk.

Pangolier kedvelők, next level gurulásra felkészülni!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!