Már csak pár napig elérhető a 2018-as Overwatch League All-Access pass!

Már csak pár napig elérhető a 2018-as Overwatch League All-Access pass!

A temérdek tartalommal rendelkező előfizetés ráadásul csak 15 dollárba/euróba kerül.

Az Overwatch League második szezonja február 14-én indul és idén már 20 csapat fog majd megküzdeni egymással a bajnoki címért és az 5 millió dolláros összdíjazásért. A megnövekedett indulók száma miatt némileg változott a forgatókönyv, és az alapszakasz egészen július 30-ig tart majd, ráadásul a Los Angeles Valiant, a Dallas Fuel, illetve az Atlanta Reign hazai mérkőzéseket is tart majd városuk arénájában. A start közelségére való tekintettel a Blizzard el is kezdte árulni a jegyeket a hype vonatra , továbbá a Competitive Overwatch reddit oldalán bejelentették, hogy a 2018-as All-Access Pass csupán január 30-ig lesz elérhető, a 2019-es csomagról pedig hamarosan napvilágot látnak a részletek.

Azok számára, akik nem lennének képben, a Pass egy amolyan előfizetés az Overwatch League Twitch csatornájához, ami a kezdetekben 30 euróért volt elérhető, később viszont csökkentették az árát 15 euróra. Na de nézzük is végig, mi mindent kapunk a 2018-as előfizetésben ezért az összegért! (Emlékeztetőül, egy OWL skin 100 tokenbe kerül, ami 5 eurónak felel meg.) 

  • Legendary "Dance Party" Lúcio Emote (200 OWL token)
  • A fenti képen látható 12 Overwatch League idegenbeli hőskinézet, plusz a 6 hazai az All-Star gáláról, ellenpárjukkal együtt összesen 36 skin
  • Moira, McCree, Soldier Overwatch League témájú hőskinézet
  • Overwatch League Spray
  • Overwatch League Player Icon
  • 23 exkluzív Emote Twitchen
  • Hozzáférés az OWL Twitch csatornáján található VOD tartalmakhoz, mint például az Inside the League, a játékos Q&A-k, vagy a Behind the Screens

Annak ellenére, hogy a tavalyi szezonhoz kapcsolódó előfizetésről van szó, ezért az árért rendkívül megéri az Overwatch League All-Access Pass. Ha belegondoltok, csak a skinekért 90 eurót kellene kifizetnetek, –nem is beszélve a három exkluzív OWL témájúról, amik nem valószínű, hogy egyhamar piacra kerülnek. 

A felhozatal alapján elgondolkodtatok az előfizetés beszerzésén? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!