Spitfire vs C9 1v1: Bdosin Svenskeren ellen

Spitfire vs C9 1v1: Bdosin Svenskeren ellen

A két játékos Overwatch helyett League of Legends-ben küzdött meg egymással. 

Ha emlékeztek még, tavaly nyáron a London Spitfire új videósorozatot indított a YouTube csatornájukon, melyben játékosaik az anyaszervezetüknek számító Cloud9 profijaival küzdenek meg különböző játékokban. Első körben Gesture és Skadoodle csapott össze Overwatch-ban és CS:GO-ban, a második menetben pedig Bdosin és RUSH mérte össze erejét szintén ebben a két játékban. 

Hosszú kihagyás után a sorozat nemrég új epizóddal jelentkezett, amiben szintén Bdosin szállt szembe a Cloud9 League of Legends játékosával, a dzsungeles Svenskerennel. A baráti 1v1 első körében, ha egy hajszállal is, de a koreai győzedelmeskedett, második menetben viszont szépíteni tudott a dán, így a mindent eldöntő harmadik összecsapás egy szédületes Yasuo párbajjal ért végét. A végkimenetelt nem lőnénk le, nézzétek inkább végig az alábbi videót!

Érdekesség, hogy Bdosin az NA LCS-t is megjárt, jelenleg Boston Uprisingos Gamsuhoz hasonlóan szintén a League of Legends-ről váltott át Overwatch-ra, ráadásul pár évvel ezelőtt cserejátékos volt a a mostani világbajnok Invictus Gamingnél. Attól függetlenül, hogy nem egy vérre menő küzdelmet vívtak, igencsak megdöbbentő, hogy a koreai ilyen jól állta a sarat egy LCS játékossal szemben. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!