Január három legjobb fraggere nem fukarkodott a killekkel az MNEB-en!

Január három legjobb fraggere nem fukarkodott a killekkel az MNEB-en!

Az első hónapban három hétvégén át tartott a fegyverropogás; megannyi kommandós indult harcba, hogy csapatával minél több pontot szerezzen.

Tény és való, hogy a Rainbow Six: Siege egy igazán taktikus FPS cím, melyben a csapatjáték elengedhetetlen a sikeresség kikövezett útján. A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első heteinek végeredményei kezdik kirajzolni az 8 gárda közti erőviszonyokat, –azonban az ötösök egysége ellenére volt néhány kiváló egyéni teljesítmény, melyek mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Kiválasztottunk 3+1 olyan játékost, aki a hat forduló alatt kiemelkedőt alkotott és hozzájárult ahhoz, hogy csapata a jelenlegi pozíciót foglalja el a tabellán.

FL45H (Plague)

A Team Plague fraggere bizony kitett magáért ez elmúlt három hétben. Egy mutatóban mindenkinél jobbnak bizonyult, hiszen az összes (meccsen) körben ott volt, és ezek 58 százalékában életben is maradt, amihez a mezőny második legjobb K/D arányát produkálta (2.64). (Összességében a harmadik, de nem számoltuk bele Tonttuu egy meccses standin szereplését: K/D 3.). Ezzel kiérdemelte a januári MVP címet.

H3dsut (WiLD)

Parádés formában kezdte a szezont, hiszen már az első játéknapon meglőtte a Pro Leagueben felállított kill recordot (22), és utána is félelmetesen pontosan lőtt. Jelenleg az –egy meccsel kevesebbet játszott– WiLD  43 killnél jár, ezzel ő az első ebben a mutatóban. Ezt pedig megfejeli azzal, hogy körönként is ő lövi ki a legtöbb ellenfelet (1.59). Ezzel kiérdemelte a januári MVP címet.

Cklafejusoma (Nice)

A összes eddigi, vagyis 33 kör alatt ő is hozott 35 killt, valamint csapata, a Nice Gaming legbiztosabb pontja volt, mondhatni vezéregyénisége az MNEB-en. Szinte minden mutatója átlagon felüli, 12 asszisztja mellett 2-nél is nagyobb a K/D és 1 felett a körönkénti killek átlagos száma (1.06) is. Többek között a RIFT és a One Piece ellen együttese egyik legjobbja volt, ezért kiérdemelte a januári MVP címet.

A +1 igazából egy különleges teljesítményt foglalna magában, és azt kell, hogy mondjuk nem sokat gondolkoztunk melyik pillanat is legyen az 2019 első hónapjából. Randomguy egy emberként vette fel a harcot a teljes Spirit Esports ellen, és végül mindenkit likvidálva megnyerte a kört. Ezzel ő lett az első játékos a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság történetében, aki 1v5-öt nyert.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!