Paris, az Overwatch új pályája megérkezett a PTR szerverre!

Paris, az Overwatch új pályája megérkezett a PTR szerverre!

A Blizzard több mint öt hónap után új csatatérrel jelentkezett, ami az Assault típusba tartozik és már elérhető a tesztszerveren. 

A 2018-as Blizzcon abból a szempontból kicsit csalódás volt, hogy a Reunion animációs rövidfilm és Ashe leleplezése mellett a korábbiakhoz képest új pályát sajnos nem kaptunk az Overwatchba. Jeff Kaplan mindezt azzal indokolta, hogy a fejlesztőcsapat más projekteken dolgozik, viszont egy félmondattal megjegyezte, továbbra is szívük csücske az új csataterek készítése, csak pillanatnyilag egyéb prioritásuk van. Busan megjelenése óta ugye több mint öt hónap telt el, –szóval számítani lehetett rá, hogy a Blizzard még 2019 elejére készül számunkra egy kis újdonsággal, tegnap éjjel azonban a semmiből az alábbi posztot rakta ki a PlayOverwatch Twitter oldala.

Overwatch on Twitter

Chance encounters lead to novel beginnings. Get whisked away to Paris soon on PC, PlayStation 4, and Xbox One.

Hirtelen sokan nem tudták hova tenni a dolgot, nem sokkal később viszont a kommentek közt hivatalosan is bejelentették, hogy az új pálya, név szerint Paris megérkezett a PTR szerverre. A helyszínt egy az egyben a francia főváros ihlette és az első pont előtt romantikus kis szűk utcákat járhatunk végig egészen a Szajna partjáig, ahol csodálatos látkép fogad minket az Eiffel-toronnyal a háttérben. A második ponthoz vezető úton teljesen megváltozik a környezet és hamarosan egy viszonylag zárt palotában találjuk magunkat, ami első ránézésre igencsak jól védhetőnek néz ki. Ha kíváncsiak vagytok Parisra, akkor az alábbi képre kattintva pörgessétek végig a galériánkat!
A hajnalok hajnalán végzett rövid kis tesztem alapján Paris első körben egész jól sikerült, mivel a támadók és védekezők is remekül ki tudják használni a környezet adta lehetőségeket. Az első pont megközelíthetősége elég trükkös mondjuk, plusz a folyó közelsége is jelenthet majd problémákat, míg a második pont eléggé zárt és nem lehet mondjuk csak úgy berepülni egy Pharah-val anélkül, hogy a védekezők mögé kerülhessünk. Összességében a látvány kiváló és a környezet is egyedi, ráadásul hatalmas pluszpont, hogy a védekezők spawn pontja jóval távolabb van a második ponttól, mint a többi 2CP helyszín esetében. Ha kíváncsiak vagytok részletesebben is Paris-ra, –és szeretnétek egy meccset is végignézni–, tekintsétek meg az alábbi videót!


Több mint másfél év után tehát újabb Assault pályával gazdagodik az Overwatch. Első ránézésre nektek hogy tetszik a Paris? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!