Megérkezett az Overwatch League 2019-es mez és ruházati kollekciója!

A Fanatics ruházati cég mindenféle termékkel készült a versenysorozat rajongói számára. 

Az Overwatch League második szezonjának indulásáig már csak kevesebb mint két hét van hátra, így nemrég közzétették a 2019-es, Twitch csatornájukhoz tartozó All-Access Pass részleteit. Az idei előfizetéshez számtalan tartalmat kapunk, az OWL tokenektől kezdve a reklámmentességen át egészen a tavalyi világbajnokságon bemutatott spectator módig. 

Elérhetővé vált a 2019-es Overwatch League All-Access Pass!

Sensevida | 19/02/01 07:30 Néhány nappal ezelőtt már írtunk nektek arról, hogy az Overwatch League Twitch csatornájához tartozó All-Access Pass 2018-as verziója hamarosan elévül és a több mint 95 eurónyi játékbeli kozmetikai cucc már nem lesz többé megszerezhető a rendkívül jutányos 15 dolláros áron.

Az All-Access Pass vásárlók egyébként egy 20% árengedményt biztosító kupont is kapnak, amit 2019 október 31-ig tudnak felhasználni egy egyszeri vásárláshoz a frissen megnyitott webshopban. Tavaly sok kritika érte a Blizzardot, hogy a versenysorozat hivatalos termékei nem feltétlenül jó minőségűek, –ráadásul a választék is kevés–, szóval a 2019-es szezonra összeálltak a Fanatics ruházati céggel, hogy mindenféleképpen a legjobb áru jusson el a rajongókhoz. Érdemes kiemelni, hogy a vállalat több mint 20 éves múltra tekint vissza és olyan klasszikus sport ligák hivatalos cuccaiért felel, mint az NBA, az NFL, a NASCAR, vagy az NHL.  

Overwatch League on Twitter

It's time to gear up. #OWL2019 style. The Overwatch League Shop is NOW LIVE! Get decked out with the new merch: https://t.co/2Zr1CBdrZY

A termékek széles választéka tartalmazza a 20 csapat mezeinek hazai és idegenbeli változatát, csupán 85 dollárért, de pólók, pulcsik, sapkák és akár zoknik is kaphatóak.

Nektek hogy tetszik egyébként a 2019-es felhozatal? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!