A supportok voltak a legnépszerűbbek és a Radiant győzedelmeskedett Kínában

A supportok voltak a legnépszerűbbek és a Radiant győzedelmeskedett Kínában

Egy színes kimutatás készült a Chongqing Majorről; láthatjuk, hogy a kínaiak bizonyultak a legnagyobb gyilkológépeknek, és a Secret használta magasan a legtöbb hőst a végső győzelemhez.

A január 19. és 27. között zajló rendezvényt végül a Team Secret nyerte meg (3:1-re), elképesztő teljesítményt nyújtva visszavágtak a Virtus.Pronak a felső-ágon elszenvedett vereségért. A hosszú verseny megannyi szenzációs mérkőzést hozott, és most kiderült, melyek voltak a leghosszabb és legrövidebb összecsapások, melyik együttes ölte a legtöbbet és a legkevesebbet a torna egy meccsén, valamint a pickek és bannok legjeire is fény derült.

Az talán meglepő, hogy a 8 lejátszott párharcában a Team Secret több, mint 50 hőssel kísérletezett, míg a mögöttük végzők még 40 hőst sem használtak az esemény során. A kínaiak –habár nem nyújtottak maradandó teljesítményt csapataikkal–, azonban egyénileg annál jobban teljesítettek. KDA mutatóban az első három helyen ázsiai játékos végzett, de a GPM terén sem szerénykedhetnek.

Nem meglepő szerintem az sem, hogy az utóbbi időben buffolgatott supportok átvették az uralmat, a Lich, Grimstroke, Earth Spirit és Tusk négyese lett ugyanis a legnépszerűbb a versenyen. Közülük a 7.21-ben mindenkit nerfeltek valamilyen formában, de egyikük sem panaszkodhat igazán; továbbra is remek választásnak bizonyulnak, bármelyikük mellett is tesszük le a voksunkat.

Íme a Kína Major számokban és képekben:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!