Ninja elárulta, hogy szerinte legyőzheti-e a Fortnite-ot az Apex Legends

Ninja elárulta, hogy szerinte legyőzheti-e a Fortnite-ot az Apex Legends

A Fortnite arcának is nevezett Ninja ugyancsak kipróbálta a legújabb Battle Royale őrületet és a véleményét is elmondta.

Lehet szeretni vagy éppen utálni Ninja-t, de azt mindenkinek be kell látnia, hogy Tyler Blevins a Fortnite arca lett. Részben a játék is neki köszönheti sikerét, –ahogy fordítva is, hisz Ninja már régóta próbálkozott a streameléssel, amivel remek számokat is generált–, de valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy több hónapon át 100 ezer nézőt tud átlagolni, ami mellett versenyével még a Twitch rekordot is megdöntötte, amikor több, mint 650 ezren csatlakoztak a közvetítéséhez. Éppen ezért lehetnek sokan kíváncsiak a véleményére arról, hogy szeretett játéka és a legújabb Battle Royale szenzáció csatájából ki kerül ki győztesen. A véleményét szerencsére el is árulta a nézőinek streamelés közben:

"Őszintén, szerintem mindegyik játéknak van esélye elkapni a Fortnite-ot, de közel lehetetlen küldetésnek érzem. De hogy ez a játék specifikusan? Szabad a vásár, bárki tippelhet." - mondta Ninja "Szerintem szinte lehetetlen lesz, hogy bármelyik játék megtegye azt, amit a Fortnite tett és tesz, amikor szinte napról-napra frissítenek."

A statisztika adatok persze vitatkozhatnának vele, hiszen az Apex Legends-nek 3 nap alatt sikerült elérni a 10 millió játékost, míg ez a Fortnite-nak közel 2 hétbe került, de ezt leginkább a remek marketingnek köszönheti az AL. Ninja emellett arra nem tért ki, hogy pontosan mit is ért az alatt, hogy "Amit eddig tett a Fortnite", de szinte biztosak lehetünk abban, hogy egy jó ideig nem látunk még egy olyan játékot, ami ennyire remekül tudta eladni magát a mainstream médiának. Nincs vér és erőszak, egy pirítóson is meg lehet a 60 FPS, emellett pedig egyedi és Battle Royale. Jelenleg ennél nincs jobb recept.

Korábbi cikkünkben is megemlítettük, de itt is érdemes megismételni; mindenkinek az lenne a legjobb, ha mindkét játék sikeres lenne, és nem csak értünk, de egymás miatt is folyamatosan fejlődniük kéne a két zászlóshajónak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!