Hirdetés

Mennyire elveszettek valójában a nerfelt lapok?

A nerfelt lapok sorsáról, és a lehetséges alternatívákról.

Hirdetés

A Rastakhan's Rumble kiegészítőben érkező második nerf hullám alaposan felkavarta az állóvizet, hiszen a legyengített lapok már a kezdetek óta alappillérei voltak a főbb pakliknak. Egyes deckek megszűntek, mások előre törtek, –de vajon mi a helyzet a nerfelt lapokra? Milyen sors vár rájuk?...

Nerf előtt és nerf után

A Hunter lapok egészen jól tartják magukat –amely érdekességgel részletesen is foglalkoztunk alábbi cikkünkben–, de a megváltozott erőviszonyok miatt összességében mégis csökkent a kártyákat használó paklik győzelmi aránya. A Cold Blood az Even Pirate Rogueba fért be, amivel Nicholena pár napja be is küzdötte magát legendbe. A Flametongue Totem talán a legnagyobb vesztese a történetnek, hiszen nemcsak a győzelmi, hanem a használati aránya is aggasztó.

Mi a helyzet az Equalityvel?

Mana költség szempontjából ez a nerf a legbrutálisabb, de érthető okokból nem lehetett csupán egy manával drágítani. Mint mindig, úgy az Equality helyettesítésére is használhatunk egy őrült kombót, ami a Wild Pyromancer és Adaptation párosításával jöhet létre.

Ne értsétek félre, ez egy abszolút mém kategóriás megoldás, ami az esetek 30%-ában működik csupán (és persze mind az Odd, mind az Even Paladinban használhatatlan), de annyira abszurd az elképzelés, hogy nem mehettünk el mellette szó nélkül. A lehetőségek közül természetesen a poisonoust kell választanod, így minden megsebzett lény garantáltan lekerül a pástról.

Ti a kockázat ellenére bevállalnátok ezt a kombinációt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?