Mindössze parányi csodák történtek a 7-3-as fordulóban!

A hatodik héten az első játéknap nem hozott meglepetést, tulajdonképpen minden a papírforma szerint zajlott, –kivéve néhány apró részletet.

Lassan féltávnál jár a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, és két csapat már nagyon leszakadt a mezőny több tagjához képest, viszont még mindig motiváltak tudtak maradni, így nem szabad leírni őket. Az él-, és középmezőnyben tanyázó csapatok pedig már a botlásokat szeretnék elkerülni, hiszen minden pont aranyat érhet innentől kezdve. A RIFT és a WiLD bombaerősnek tűnik, de a Team Plague is kitesz magáért. A feljavuló THR pedig beleköphet a levesükbe, az újabb három ponttal felzárkózott rájuk és a visszavágók nagyon érdekesek lesznek majd:

Nice Gaming 3-7 Team Plague (Oregon)

Fontos mérkőzés előtt álltak a felek, hiszen 9 ponttal rendelkeztek és a győztes tarthatta a lépést a listavezető WiLD-dal. Jól kezdett a Nice és néhány kört sikerült is hozniuk, Soma helyett azonban most inkább Plum parádézott, azonban a Plague nem maradt le annyira és már az első félidőben sikerült felzárkózniuk. A váltást követően a védő oldalon pedig egyenesen szárnyaltak. A Plague-ben Dev helyett debütáló Robza vezérletével sorra hozták el a köröket, és végül befejezték az összecsapást.

One Piece 3-7 WiLD (Clubhouse)

Óriási meglepetésre az első félidőben remekül védekezett a One Piece, és ez olyannyira jól sikerült nekik, hogy 3-1-re el is húztak. Érett a hatalmas meglepetés, viszont a WiLD nagyon megemberelte magát és szinte tökéletes játékkal zsinórban 6 kört hoztak. Most játszottak először az eredeti felállásukkal, és a kezdeti bizonytalanság után nagyon belejöttek a vadak.

THR 7-3 Spirit (Border)

Ez szintén egy 6 pontos mérkőzésnek nézett ki. A THR folyamatosan javuló formát mutatott és MrJeges elmondása szerint két játékost is lecseréltek a több gyakorlás érdekében. A Spirit ugyanakkor igyekezett a Montagne féle taktikájával meglepnie az ellenfelet, –mely nem igazán sikerült. Ezek után hiába is próbálkoztak több operátorral, Jeges és Cherry is bombaformában játszott, és végül könnyebben behúzták a győzelmet, mint azt gondolták.

RIFT 7-1 IcU (Villa)

Az első körben itt is megtörtént a csoda, hiszen az IcU magához ragadta a vezetést. Minden csoda 3 napig tart, –tartja a mondás–, itt viszont még csak a 3 kört sem lehet megemlíteni. Rögtön magához tért a RIFT a pofon után, és gyors, kegyetlen akciókkal, majd beton védelemmel begyűjtötte a három pontot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!