A rajongók abszolút nem elégedettek az OWL Community Countdown meccseivel

A rajongók abszolút nem elégedettek az OWL Community Countdown meccseivel

A csapatok igencsak komolytalanul vették az elméletileg gyakorló mérkőzéseket. 

Az Overwatch League első szezonjához képest idén nem rendezett előszezont a Blizzard, inkább egy több napos Community Countdown nevű eseményt raktak össze. A rendezvény első két napján gyakoroló meccseket rendeztek a jelenlegi 20 csapat között és sokan –köztük én is– arra számítottunk, hogy végre bele láthatunk, milyen metát játszanak most a világ legjobb csapatai. Sajnos azonban az alakulatok nem tudtak –vagyis inkább nem akartak– megfelelni az elvárásainknak, ugyanis komoly játék helyett inkább troll meccseket tekinthettünk meg, ahol gyakran volt 6 DPS-ből álló kompozíció, vagy olyan szituáció, hogy a játékosok pozíciójukhoz képest teljesen más szerepkört választottak, és még sorolhatnám.

A meccsek összességében szórakoztatóak voltak, –a közvetítésért felelős kommentátorok is mindent megtettek annak érdekében, hogy minél színvonalasabb legyen a műsor–, mégis elég komolytalanok voltak az összecsapások. Az első nap után egyébként az Overwatch League irányításáért felelős Nate Nanzer a Twitteren kért bocsánatot a rajongóktól és bejelentette, hogy az első nap utolsó meccsére és a fennmaradó mérkőzésekre inkább a Mystery Heroes játékmódra váltanak.

Nate Nanzer on Twitter

For the final match today and all day tomorrow, we are switching to Mystery Heroes. I was hoping we could have some competitive maps for the community today and am disappointed that didn't happen. You the fans are why we do this and why we have jobs. Sorry to let you down today.

A csalódott rajongókat a Houston Outlaws játékosa, JAKE próbálta meg kicsit helyre tenni azzal, hogy kifejtette véleményét, mennyire nem bölcs dolog egy héttel a liga indulása előtt komolyan játszani egy közvetített mérkőzésen, mivel így kitudódhatnak a taktikák.

Jake on Twitter

Playing seriously in the preseason (1 week before real matches) is just an opportunity to leak your own scrim vods...

A Community Countdown egyébként ma este, (közép-európai idő szerint hajnal 2 órától) tovább folytatódik, és az 1v1 mérkőzéseket követhetjük nyomon a Chanmanv Twitch csatornáján

Overwatch League on Twitter

Thanks for tuning in today! We're back tomorrow at 6PM PT for 1v1 matchups with @Chanmanv!

Szerintetek egyébként érthető volt a csapatok hozzáállása, vagy vehették volna komolyabban is a meccseket? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!