Üdv a semmi közepén: megjött ez első videó az új pályáról!

Üdv a semmi közepén: megjött ez első videó az új pályáról!

Az Outback névre hallgató map a negyedik évad első szezonjával érkezik majd, de már most megtekinthetjük az erről készült bemutatót.

A Rainbow Six Siege játékosok egyrészt letölthetik a 4.2-es frissítést, –bár első élesítésre bizony adódott némi FPS probléma, de ezt az Ubisoft gyorsan javította–, másrészt a nagyobb hír az, hogy a Six Invitational 2019 első napján már be is mutatták az új pályát, mely az Outback névre hallgat és az ausztráliai sivatagban található.

A poros országút szélén felhúzott autószervízben egykor szép számú munkás dolgozott a mindennapokban, amíg egy nukleáris töltetet szállító konvoj arra nem haladt. Nem meglepő módon támadás érte őket és a csetepaté hatására a helyiek fejvesztve menekültek a szélrózsa minden irányába. Ekkor hívták segítségül a különleges alakulatot.

De miért esett pont erre a kies vidékre a választás? Jacques Wong, a pályadizájnokért is felelős igazgató elárulta, hogy a 21. pálya megalkotása közbe szerettek volna a fanoknak is kedvezni, így két favorit pálya összegyúrásából –Oregon és Clubhouse– született meg az Outback.

"Három külön körzetre osztottuk fel a mapot. Garázs, Motel és az Étterem. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy jól elkülönüljenek és felismerhetőek legyenek. Specifikus színekkel láttuk el a helyszíneket és igyekeztünk letisztult környezetet létrehozni"

Íme Outback, Ausztrália vörös szívéből:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!