Ismét ingyenesen Rainbow Six: Siege-ezhetünk a hétvégén

Ismét ingyenesen Rainbow Six: Siege-ezhetünk a hétvégén

Hamarosan indul a negyedik évad az R6S-ben, ennek apropóján ingyenesen hangolódhatunk az újdonságokra.

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is próbálja meglovagolni a következő szezon indulását a Ubisoft. A következő hétvégén, azaz február 14-17. között ingyenesen játszhatunk a Rainbow Six Siege-dzsel. PC-n és konzolokon egyaránt elérhető a szolgáltatás, ne legyetek restek lecsapni erre a kihagyhatatlan ajánlatra!

A negyedik szezon az elkövetkezendő egy hónapon belül bármikor érkezhet a játékba, ezért érdemes újra elővenni a játékot, ha esetleg az elmúlt időszakban kevesebbet pörgettétek. A kenguruk, medúzák és koalák kontinenséről kapjuk meg a legújabb pályát az Outbacket. Két új operátort mutattak be eddig, de összesen nyolcat kapunk majd, amikhez azonnal hozzáférhetünk, ha beszereztük a Season Pass-t.

Az ingyenes időszak alatt minden megszerzett eredmény, pénz és elért teljesítmény megmarad, ezért akik még gondolkoznak, hogy megvegyék-e az R6S-t, február 18-tól sem kell újrakezdeniük a farmolást, ha esetleg később a vásárlás mellett döntenek. A hétvégén egy további eseményre is érdemes figyelni, ugyanis befejeződnek a Six Invitational küzdelmei, amit élőben követhettek végig magyar nyelven a Rainbow6hu Twitch csatornán!

Nézd meg Rainbow6HU élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Játszatok ingyenes a játékkal és nézzétek a versenyt, hogy megkapjátok a teljes Rainbow Six Siege élménycsomagot!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!