Régi Midas trükk, de nem ennek köszönheti a feltámadását a Lifestealer!

Régi Midas trükk, de nem ennek köszönheti a feltámadását a Lifestealer!

"How long I've waited!" Feltámadt sírjából, hogy újra elrabolja ellenségei életét.

Egy hosszas száműzetést követően a Lifestealer újra visszatért a Meta-ba és nem csak a pub, hanem a profi mérkőzéseket is jelentősen meghatározza jelenléte. Az utóbbi idők módosításait elnézve direkt és indirekt módon is erősödött a fenevad. A legnagyobb ellenségei közül néhányan parkolópályára kerültek, –és miután a meccsek sebessége is lassult, megragadta az alkalmat, hogy előlépjen az árnyékból.

Életet leheltek a Strenght-es hősökbe

Az Agility-s karakterek abszolút ellopták a showt és domináltak az előző patchekben. A 25% attribútum bónuszok sokat  –armor, attack speed, sebzés– segítettek nekik, viszont a Strenght-es hősök kevésbé örülhettek ezeknek az extráknak, így esélyük sem volt nagyobb sebzéssel rendelkezniük, valamint late gamere sem tudták felszívni magukat. Miután ez a bónusz nagyjából eltűnt, Lifestealer és társai egyre inkább feltűnnek a pálya minden pontján. Az egyik legnagyobb érvágás az Agility-s hősökre nézve, hogy a Power Treads plusz 26 sebzése és 17.5 attack speedjét (1450 aranyért) lenerfelték.

Buff, Buff, Buff

Történt egy csere a Power Treads és Phase Boots között, majd a nagyokosok kitalálták, hogy itt az ideje visszaállítani a dolgokat, mert nem egészen úgy sült el, ahogyan azt eredetileg tervezték. Bár a Phase-ből származó attack speedet így elbukta az LS, több mozgási sebességgel látja el, –így könnyebben cserkészi be áldozatait.

A +22% mozgási és az ő alap 325-ös sebessége (második legnagyobb a Strenght-esek között) alapján egy cipellő megvásárlásával ez máris 445-re növelhető. Ezzel négykézláb képes lehagyni a lovon ülő KotL-t és a nádszál vékony, Boots of Traveles Pugna-t is. Mivel az Agility-s hősök kora lejárni látszik, így a Lifestealert ők sem tudják olyan könnyen móresre tanítani, tehát az early gametől kezdve jó esélyünk van a megerősödésre vele. Az Open Wounds már az első perctől kezdve nagyon hasznos és remekül lanelhetünk segítségével. Szinte minden supporttal remek párost alkothatunk és könnyedén lecsaphatunk az ellenfélre. Mivel az xp gyűjtés egy cseppet lelassult a 7. és a 12. szint között, ezért van lehetőség kicsit greedy tárgyakra is, mint például a Midas és/vagy a Radiance. Apropó Midas, van egy régi trükk, amivel egész jó életerőt tudunk tölteni, ha előtte az Open Woundsot is elhasználjuk:


Ez egy régi videó, de még most is működik

A Minor selejtezőkben egyenesen szárnyalt a Lifestealer, ugyanis a második legtöbbször választott hős volt, és a harmadik legjobb győzelmi arányt érte el a legalább 20 mérkőzésen előfordult karakterek között. A KDA mutatója pedig félelmetes (6.11) lett, 14 meccsből csak az Ember Spirittel sikerült nagyobbat összehozni (9.09) - a legalább 10 mérkőzésben látott karakterekre lebontva. 

Public meccsekben sincs szégyenkeznivalója; jelenleg a 8.15%-os választási arány mellett az összecsapások 54%-át megnyerik vele.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!