Blas fragelt a legtöbbet, javított a PENTA és megmaradt a remény!

Blas fragelt a legtöbbet, javított a PENTA és megmaradt a remény!

A PET Nora-Rengo elleni vereséget követően összeszedte magát a PENTA Sports és sima győzelemmel életben tartotta továbbjutási esélyeit.

A D csoport első mérkőzése nem úgy sikerült a magyar duóval felálló (SirBoss, Blas) PENTA Sportsnak, ahogyan azt elsőre tervezték és a vereséget követően kicsit meleg lett a pite. Mivel csak az első két helyezett juthat tovább a kvartettekből, ezért második mérkőzésén már nem hibázhatott a csapat.

PENTA Sports 2:0 LeStream Esport
(7:4 | 7:2)

Operátor tiltások:

  1. Border
    1. PENTA: Ash, Mira | LeStream: Ying, Echo
  2. Clubhouse
    1. PENTA: Hibana, Mira | LeStream: Montagne, Echo

A PENTA gyorsan talpra állt a japánok elleni meglepő vereségből, bár nem indult jól számukra a keddi találkozó sem. A LeStream ugyanis elég gyorsan elhúzott 3:0-ára, viszont ez a lendület elfogyott, és Blas vezetésével sikerült egyenlítenie a PENTA-nak az első félidőben. Olyannyira ráéreztek a srácok, hogy a zsinórban 3 hozott kört 6-ra bővítették és map ponthoz jutottak. Ekkor a LeStream még szépíteni tudott, viszont ezt követően egy Clash picknek és SirBoss, valamint Blas közreműködésének hála 3v5-ből hozták vissza, majd fejezték be az első pályát.

Clubhouse már jóval egyértelműbb volt, tulajdonképpen ott folytatták, ahol abbahagyták a PENTA-sok. Rövid idő leforgása alatt már 6:0-ás eredményt olvashattunk le a képernyőről, bár ezután egy kicsit kiengedtek és két kört is megnyert a LeStream, de erejükből többre már nem futotta. A PENTA Sports készülhet a továbbjutást eldöntő visszavágóra a PET Nora-Rengo ellen.

További eredmények és a csoportok állása:

Szerdán játsszák le az utolsó csoportköröket és ha kíváncsiak vagytok a PENTA sorsdöntő mérkőzésére, akkor ne hagyjátok ki a magyar közvetítést sem:

Nézd meg Rainbow6HU élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!