Ma éjjel indul az Overwatch League második szezonja!

Ma éjjel indul az Overwatch League második szezonja!

Az első etap nyitónapján négy mérkőzést tekinthetünk majd meg. 

Hosszú hónapos várakozás után ma éjjel az Overwatch League visszatér, és megkezdődik a Season 2 első etapja. Tavalyhoz képest nyolc új csapatot köszönhetünk a versenysorozatban, akik miatt a Blizzard kicsit átvariálta a menetrendet, például egy alakulat kevesebbszer játszik, hosszabbak a pihenőidőszakok az etapok között, –ráadásul a meccsek nem csak a Blizzard Arénában kerülnek megrendezésre, ugyanis a Los Angeles Valiant, az Atlanta Reign, illetve a Dallas Fuel is fog már a hazai mérkőzéseket tartani stadionjaikban.

Overwatch on Twitter

Overwatch League Season 2 is about to kick off! Watch the best Overwatch players in the world and support your team! #OWL2019 https://t.co/CgDirdaHS1 https://t.co/YXuzaxi5tG

A küzdelmeket természetesen idén is első sorban a liga hivatalos Twitch csatornáján tekinthetjük meg, amihez egy megújult All-Access Passt is tudunk vásárolni, hogy a 2018-as Overwatch World Cupon bemutatkozott Spectator móddal személyre tudjuk szabni, milyen szemszögből is szeretnénk figyelni a történéseket. Talán mondanom sem kell, ez hatalmas lépés a nézői élmény javításának érdekében, –egyetlen egy szépséghibája van csupán, hogy a híresztelések alapján csak élőben működik majd, a visszajátszásokat pedig csak a hivatalos observerek szemszögéből tekinthetjük meg.

Elérhetővé vált a 2019-es Overwatch League All-Access Pass!

Sensevida | 19/02/01 07:30 Néhány nappal ezelőtt már írtunk nektek arról, hogy az Overwatch League Twitch csatornájához tartozó All-Access Pass 2018-as verziója hamarosan elévül és a több mint 95 eurónyi játékbeli kozmetikai cucc már nem lesz többé megszerezhető a rendkívül jutányos 15 dolláros áron.

Na de térjünk is rá a második szezon első etapjának részleteire. Ha emlékeztek még, a liga irányításáért felelős Nate Nanzer belejelentette, hogy a Stage 1 mérkőzései a pár hete megérkezett frissítésen fognak zajlani, amiben a fejlesztők visszavettek az armor által biztosított védelemből, D.Va Def Mátrixának nagyobb újratöltési időt adtak, Brigitte már nem permanens armort biztosít magának és a csapattársainak a Rally segítségével, Reaper passzív gyógyításának mértéke 30-ról 50%-ra nőtt. A változtatások első sorban a GOATS kompozíció, vagyis a tripla tank tripla Support ellen irányulnak, ami igencsak egyhangúvá tette az elmúlt pár hónap kompetitív mérkőzéseit a Contenders bajnokságokban. Egyes nyilatkozatok alapján a GOATS gyengült is és a játékosok más taktikákkal is kísérleteznek a gyakorlómeccsek során, azonban egyes pályákon továbbra is bivaly erősnek számít, szóval a Stage 1 metája továbbra is Tank központú marad majd. Az első nap egyébként egyenesen négy mérkőzést tekinthetünk meg, közép-európai idő szerint az alábbi időpontokban:

  • Philadelphia Fusion vs. London Spitfire  - 01:00 
  • New York Excelsior vs. Boston Uprising - 02:30
  • Seoul Dynasty vs. Los Angeles Gladiators - 04:00
  • Shanghai Dragons vs. Hangzhou Spark - 05:30

Amint már említettem, a mérkőzéseket az Overwatch League Twitch csatornáján tudjátok majd követni, a műsor pedig nagyjából negyed 1-kor kezdődik a verseny hivatalos showműsorával, ahol az elemzők és a kommentátorok beszélik át, mi is vár majd ránk az első nap folyamán. Jó szórakozást mindenkinek!

OverwatchLeague - Twitch

Welcome to OverwatchLeague's channel on Twitch. Watch them stream Overwatch and other content live and join the community!

Ti kinek szurkoltok egyébként a második szezonban? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!