Véget ért a magyarok álma, japán fordítás után PENTA búcsú a Majorről!

Véget ért a magyarok álma, japán fordítás után PENTA búcsú a Majorről!

Majdnem hasonló forgatókönyvvel, mint az első mérkőzésen a Nora-Rengo ismét 2-1-re nyerni tudott és ezzel kiejtette a magyarokat is a soraiban tudó PENTA Sportsot.

A Six Invitational 2019 csoportmérkőzések utolsó napján a ki-ki összecsapásokat rendezték meg, és a SirBoss, Blas magyar duóval dobogós álmokat dédelgető PENTA Sports is érintett volt benne. Egy vereség az ázsiai PET Nora-Rengotól, majd egy győzelem a LeStream Esport ellen lehetőséget jelentett számukra, hogy visszavágjanak a japán alakulatnak. Rajtuk kívül még 3 párharcban is eldőlt kik juthatnak tovább a többi kvartett második helyén. Mindegyik meccs három pályán dőlt csak el.

PENTA Sports 1-2 PET Nora-Rengo
(7:5 | 5:7 | 1-7)

Operátor Tiltások

  1. Oregon
    • PENTA: Glaz, Mira | NORA-Rengo: Maverick, Echo
  2. Coastline
    • PENTA: Glaz, Valkyrie | NORA-Rengo: Ying, Echo
  3. Border
    • PENTA: Hibana, Valkyrie | NORA-Rengo: Glaz, Echo

Az első pálya elég szorosra sikeredett, és igaz ugyan, hogy a PENTA az elején meglépett egy kicsit (3:1), de a japánok nem adták fel és kiegyenlítettek az első félidőben. Majd a váltást követően fej-fej mellett haladtak a csapatok egészen 5-5-ig. A 11. körben elég gyorsan sikerült kilőni az NR Ash játékosát, Merieuxot. Ezután bepróbálkoztak egy planteléssel a japánok a Laundry Roomban, de Revan (Pulse) és Hungry (Smoke) remekül oldotta meg a védekezést. Az utolsó körben SirBoss és Blas is egy-egy embert tudott likvidálni, majd aztán rögtön őket is kilőtték, így 3v3-ban dőlt el a pálya sorsa. Egy remek leugrós akciót követően Revan és Enemy bedarálta a japán támadást.

Coastline-on megfordult az eddigi forgatókönyv, ugyanis most a NORA-Rengo lépett meg 3:1-re, majd állt fel és egalizált a PENTA. Következett az egy ide, egy oda és újra 5-5-nél jártunk. A 11. körben Blas maradt 1v3-ban a végére, és sikerült kilőnie Papiliq-t, valamint a Defusert is telepíteni kezdte, de Merieux betoppant és keresztül húzta számításait. Az utolsó kör utolsó 30 másodpercében aztán az NR remekül célzott, néhány pillanat alatt lenullázták a PENTA-t és kiegyenlítették a párharc állását. Hatalmas üvöltözéssel tudatták, hogy irdatlanul fontos győzelem volt ez számukra.

Borderre ezzel annyira felspanolták magukat, hogy esélyt sem hagytak a PENTA-nak. Tulajdonképpen, mint kés a vajon úgy mentek át a magyar duóval felálló együttesen és simán kiejtették őket a Six Invitational 2019-ről.

További eredmények és a negyeddöntő párosításai:



A küzdelmek február 15-én, pénteken 16 órától folytatódnak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!