Lesz kihívója a Secretnek? Kisorsolták az ESL One Katowice csoportjait!

Lesz kihívója a Secretnek? Kisorsolták az ESL One Katowice csoportjait!

Ki állítja meg vajon az utóbbi idők legsikeresebb csapatát, a Team Secretet?

Nincs olyan hónap, hogy ne lenne egy hatalmas Dota 2 verseny, így amíg a Pro Circuit kihagyja a februárt, addig Katowice-ben összegyűlik a profi mezőny színe java.

A 300 ezer dollár összdíjazású lengyelországi ESL One eseményt február 19. és 24. között rendezik és 12 csapat kapott lehetőséget a bizonyításra. Nyolcat közülük meghívtak és négy régióból a selejtező győztesei jutottak még ki. A héten kisorsolták a két hat fős csoportokat, ahonnan az utolsó két helyezett kiesik a tornáról, ami azt jelenti, hogy a négy-négy legjobb folytathatja a rájátszásban:

Három nap alatt le is bonyolítják a csoportmérkőzéseket. Az A csoport talán egy fokkal erősebbnek tűnik, és nem csak azért mert itt van az utóbbi idők abszolút bajnoka, a Team Secret (2 Majort nyertek 3 hónap alatt), hanem mert a mostanában magára találó OG és az egyre erősebb Gambit Esports is ide került. Őket egészíti ki a Resolution és Universe vezette Forward Gaming, valamint a kínai kvalifikáció győztes For The Dream.

Ne írjuk le a B jelű szextettet sem, hiszen a Fnatic, a Ninjas in Pyjamas és a compLexity Gaming is képes a kiemelkedő teljesítményre. A másik trió, az Alliance, Chaos Esports Club, Team Aster szintén sok borsot törhet bárki orra alá, de ehhez az szükséges, hogy nagyon jó napot fogjanak ki. Egy fokkal nagyobb harc várható a továbbjutást érő helyekért, mint a másik csoportban.

A Team Secret motiváltabb és elszántabb, mint valaha.

A Secret vs OG és a NiP vs Alliance nyitómérkőzésekkel azt gondolom, hogy már az első pillanattól kezdve parázs lesz a hangulat. Az ESL One Katowice csoportmérkőzéseit február 19. és 21. között rendezik, míg a rájátszás, mely már közönség előtt kerül lejátszásra a Spodek Arénában, február 22. és 24. között lesz látható.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!