Megvan Gridlock és Mozzie ikonja, valamint olcsóbbak lesznek az eddigi operátorok!

Mintha testvérként nőttek volna fel, majd aztán az ausztrál különleges erőknél is egymást segítve harcoltak, –egészen mostanáig.

Gridlock és Mozzie régről ismerik egymást, még tinédzserek voltak, mikor először találkoztak. Ahogy felcseperedett Mozzie beállt a különleges védelmi erőkhöz, majd meggyőzte Gridlockot is erről a lépésről. Igaz, kapcsolatban maradtak, –de ez már inkább távoli ismerettségnek  volt inkább mondható. Egészen addig, amíg egy közös bevetésen kellett részt venniük.

A Central Queensland-i farmer lány, Tori "Gridlock" Tallyo Fairous már fiatalkorában megtanulta, hogy a nehézségeket a család segítségével a legkönnyebb legyűrni. Már a családi szarvasmarhaüzemben töltött évek alatt megmutatkozott vezetői képessége, azonban mindig is terepen dolgozott szívesebben, mintsem a vele járó papírmunkával bíbelődött. Dacára annak, hogy többször megvolt a lehetősége az előléptetésre, formálisan megmaradt inkább a SASR egyik tisztjének és továbbra is inkább az akciók sűrűjében élvezi a munkáját.

Max "Mozzie" Goose ennek szöges ellentéte. Szeretetből nevezték el Show Pony-nak, és biztosak lehetünk benne, hogy felfigyelünk rá, ha belép a szobába. Órákig képes beszélni a vadabbnál vadabb mutatványairól, de a nap végére rájövünk, hogy a kivételes munkamorálja és a csapatban való kiváló munkavégzése ideális Rainbow Six jelöltté teszi őt.

Most, hogy hivatalosan is felvételt nyertek a szivárvány alakulathoz, egy nemkívánatos meglepetés is érte őket: először néznek farkasszemet egymással. Támadóként Gridlock a Trax Stingers különleges szerkezetét veti be –eredetileg a járművek nyomkövetésének ellehetetlenítésére terveztek–, amely új lehetőségeket rejt a környezet ellenőrzésére. Mozzie pedig, mint védő aktiválni tudja a Pest névre hallgató eszközét, így az ellenfeleinek érdemes kétszer is átgondolnia, mielőtt információt szeretne gyűjteni róluk.

A háttérsztorijuk mellett kiderült, hogy milyen ikonokkal vértezik majd fel őket a játékon belül:

Gridlock and Mozzie

Emellett a legújabb videót is megtekinthetitek, melyben egy pillanatra mindketten előhúzzák a kütyüiket:

A 4. évadban az Ubisoft a játék kiadásainak tartalmát és árát is módosítja, valamint minél régebbi egy operátor, annál olcsóbban szerezhetjük be őket. A képen látható, hogy 4 féle R6S verzió maradt. Eltűnik a PC Starter Edition, és az új belépő szint (szimplán Tom Clancy's Rainbow Siege névre hallgat) 19,99 dollárba kerül. Minden Starter Editionnel rendelkező játékosnak automatikus upgradelik a játékot.

DELUXE EDITION

  • Ha ezt választjuk, akkor megkapjuk az alap verziót és hozzá még kibővül a játék a Year 1-es operátorokkal: Buck, Frost, Blackbeard, Valkyrie, Caveira, Capitão, Hibana, Echo.

GOLD EDITION

  • A Deluxe Edition tartalmán túl hozzácsapják még a Year 4 pass-t is.

ULTIMATE EDITION

  • Ebben már minden benne van, mi szem szájnak ingere (minden karakter a Year 3 végéig), és a 4. évadban felbukkanó összes operátor is természetesen jár hozzá.

Ami talán még ennél is fontosabb és örömtelibb: azok az új játékosok –valamint a Starter Edition tulajdonosok–, akik a Base Edition-re (alap) frissítettek, az eredeti 20 Legacy Operátor feloldásához szükséges rendszerrel találkoznak. Ez alatt azt értik, hogy a Legacy Operátorok 500, 1000, 1500 és 2000 Renownba kerülnek majd, attól függően, hogy hány specifikus CTU-t (Counter-Terrorism Units) nyitottunk már. Továbbá, –mivel az operátorok listája egyre bővül és növekszik–, igyekszik könnyíteni az Ubisoft, hogy beszerezzük a DLC karaktereket. 2019-ben bevezetnek egy új DLC Operator díjszabású rendszert. Minél régebb óta jelent meg egy operátor, annál olcsóbban lehet majd megvásárolni. Erről további részleteket a Six Invitational döntőjének napján árulnak el.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!