Egy teória szerint a következő szezon Mad Max/Fallout stílusú is lehet akár

Egy teória szerint a következő szezon Mad Max/Fallout stílusú is lehet akár

A szezon végének közeledtével záporoznak a különféle találgatások, esély pedig természetesen erre az elképzelésre is bőven van!

Egy szezon végeztével a közösség mindig ég a vágytól, hogy megtippelje mi is lesz a következő szezon témája, épp ezért rengeteg teória szokott napvilágot látni az utolsó egy-két hétben, különösen akkor, amikor már valamilyen in-game esemény is apránként kezdetét veszi. A mi esetünkben ezek az események most a rengések, amelyek bizonyos időközönként megrázzák a pályát, hosszútávon pedig repedéseket is okoznak rajta.

Mi az Esport1-nél imádjuk, hogy a Fortnite közössége ennyire aktív és, hogy ennyire kreatív ötletekkel áll elő, így előszeretettel mutatjuk be nektek azokat az elképzeléseket, amik mögött logikus érvek húzódnak meg. Nagyjából az egész szezon alatt az a teória élt, hogy a következő szezon témája a nagy olvadás után a víz lesz, ami valljuk be, abszolút logikus, főleg, hogy több erre utaló jel is megfigyelhető mind a Battle Pass-okban, mind a pályán.


Ez az opció még mindig adott, hiszen a Tűzkirály érkezése egyenlő az olvadással, ám van egy játékos, aki más végkifejletet álmodott meg. StanttheHero szerint a rengések egy valódi apokalipszist fognak a szigetre hozni, ami miatt a következő szezon története kicsit a Mad Max filmek, Fallout játékok világát idézheti majd. Az elképzelésének alapját a néhány héttel ezelőtt előkerült Rhino skin adta, melyet az Epic Games egy hivatalos kérdőívben mutatott meg néhány kiválasztott játékosnak, hogy mondják meg, milyen ritkaságúnak sorolnák be a skint.

A kinézethez más kiegészítők is tartoznak, várhatóan Glider és csákány is érkezik hozzá.


Ha jobban megnézzük, az outfit egy összetákolt védőöltözet hatását kelti, amiket más játékokban egy világkatasztrófa után szoktak hordani. A kérdőív ugyan az Item Shopra fókuszált, de nem kizárt, hogy a skin a következő Battle Pass elemeként érkezhet majd meg, az Onesie skint is elég sokáig húzta az Epic Games, és végül a 7. szezon BP-jében köszönthettük.

Az adatbányászok információ alapján a szezon végén lesz az earthquake event, ami lássuk be, már a nevéből ítélve is rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy rendesen átformálja a szigetet, de mindezt talán még megspékeli az Epic egy tűztornádóval, ami abszolút pusztítást hagyhat maga után.

Ez természetesen mind csak elképzelés egyelőre, bár nem megalapozatlan. Hogy mi is fog történni pontosan azt még csak az Epic Games munkatársai tudják, akik jelenleg is azon dolgoznak, hogy mindezt előkészítsék nekünk, ám nem kizárt, hogy a számos teória közül valamelyik jó nyomon jár.

Az ilyen leírások azért is érdekesek, mert láthattunk már példát arra, hogy a teljes igazságot tartalmazták; például a harmadik szezon idején, amikor egy Epic közeli forrás kiszivárogtatta a meteor történéseit, de közelebbi példának ott van az az eszmefuttatás is, amikor egy játékos telibe trafálta, hogy a hóvihar -ami előkészítette a hetedik szezont- egy jéghegyet rejt magában!

Ti mire számítotok az új szezon kapcsán? Ha az Epic úgy csinálja majd a következő szezon promózását, mint az előzőekét, akkor valamivel több mint 1 hét múlva hivatalos teasereket fogunk kapni, és ne felejtsük el, hogy imádják meghúzni a váratlant!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!