Misery nem merte kimondani az előző Major nevét Katowicében

Misery nem merte kimondani az előző Major nevét Katowicében

Az ESL One Katowice, dacára, hogy nem része Dota Pro Circuit-nek, az év egyik legnagyobb eseménye. A csoportmérkőzések alatt pedig már az első napon kiderült, hogy a Team Secret nem verhetetlen.

Az ESL One Katowice Dota 2-es versenye rögtön egy szuperrangadóval indult, egymás ellen kezdett a regnáló világbajnok OG és az utóbbi idők number one csapata, a Team Secret - ők nyerték meg a Chongqing Majort.

Az első meccsben egy nagyon szoros első félórát láthatott a közönség, melyben a Secret egy körülbelül 6 ezres net worth előnynek örülhetett. Egy hatalmas team fightban viszont az OG teamwipeolta ellenfelét és ebből szép lassan egyre nagyobb előnyt kovácsolt magának, de csak 53 perc után tudták befejezni a meccset. Igor 'ILTW' Filatov igyekezett parádés játékával kitűnni - és megmutatni, hogy méltó utódja lehet Ana-nak - a mezőnyből, össze is hozott egy 16-1-16-os mutatót Lifestealerrel.

A visszavágón - a csoportmérkőzések alatt BO2-es lebonyolítási rendszer van - a Team Secret tudatos és okos csapatjátékkal képes volt előnyt szerezni magának már az early gametől kezdődően. Az előzőhöz képest ILTW most nem tudott nagyot alakítani carryként az Anti-Mage-el, ráadásul Yeik Nai 'MidOne' Zheng Pangojára sem volt ellenszere az OG-nek. A maláj játékos kezébe vette az irányítást és szenzációs megmozdulásai, valamint 14-1-16-os statja révén győzelemre vezette a Secretet.

A két csoport állása az első nap után:

Az első nap legérdekfeszítőbb története mégis MiseRy interjúja volt. A Chaos Esports Club (korábbi paiN Gaming) egyrészt fenomenális formában kezdte a tornát, másrészt mikor a csapat edzőjéről - aki csak január végén csatlakozott a szervezethez - kérdezte őt Sheever, MiseRy válasza közben nem akarta kimondani az előző kínai - Chongqing - Major nevét, nehogy hibázzon és derékba törjön a karrierje:

További néhány felejthetetlen jelenet az ESL One Katowice 2019-ről

Az OG elől nincs menekvés: MidOne elleni brutális hajtóvadászat:

Nisha fénysebességgel a túlélésért:

CCnC nem parázik No[o]ne-tól

Cr1t Newbee-t elpusztító Black Hole-ja

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!